Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
..Sendede İz Kaldımı Bu Talihsiz Hikayeden?.. Dayanıyormu Kapılarına Anılar Aniden?! Gögüsünü Sıkıştırıyormu Zaman Zaman Geçilmiyor Acıdan Dünya Yanıyor Görüyormusun! Kendi Acına Gömülmekten Mahçup Oluyorsun Günden Kovsan Geceden Giriyor Bıçak Gibi Hasret Uykularında Çığlık Çığlığa Çağırıyorsun Gel Ne Olur Gittiğin Yerden Hayat Çok Sert Çekilmiyor Sensiz Bir ''Dua'' Gibi Adını Tekrarlıyorum { Ateşe Verdim Ömrümü Yakıyorum! }
Bu hüzün hep tanıdık bana..
Duydun mu! Siyahi çalan anlatan renkler o kadar dostki artık bana,Dünyada ki tek tedavimmişsin gibisine dönekmiş bu senlik..
Sen sen eksildi artık hayatım! Gri renkte dolaşıyorum bir çehre ile..
Yıkılmadım tek üzüldügüm nokta başarısızlık;Başarısız olmayı kabullenmekti bu kaç yıl.
Taa ki yeni biri yeni bir renk verene kadar gri olacağım Sevgilim duydun mu yeni biri!
[.✖. Yüreksiz gözlerin olduğu bu yerde ! .✖.] Herkes gibi benimde yarim var
.. Yüzümden gitmeyen acı gülüşte Hiç sönmeyen yangınların izi var .. Yıktım duvarları yaramı sardım !
[.✖. İsmi bilinmez bir yerlere yolcuyum .✖.]
Dikensiz gül olmaktansa kardelen olurum / Bizler büyürken durmaz büyür oyunlar
. . Bütün oyunlarda herkes kadar benimde payım var . .
[.✖. YürekLiyim .✖.]
Masum yanım küçük çocuk yas tutarken kahkahalarla acıtıyorum içimi!
Akmayan gözyaşlarının yerine Umutsuz gülücükler dökülüyor yüzümden
Herkes Gülüsümü Görüyor Kimse savasimi görmüyor
Herkes sesimi duyuyor düsündügümü kimse bilmiyor... Herkes yazdiklarimi okuyor Gözyaslarimi kimse görmüyor
Herkes beni tanidigini saniyor Ama kimse benim kim oldugumu bilmiyor.
Sızsada DamarLarımdan aKan kaNım YüreğiMe susMayı öğRettim!
««« Ęsiyor kavak yelleri başımda dostlarım da var aşkın yanında hayatımda »»» Geçiyor zaman acımasız dönmez geri umudum masallardaki gibi |[ ღ ]| ...Sevse ßeni... |[ ღ ]| İçimdeki sevinçlerden bizi sevdim ben boşa değil gülüşlerden onu seçtiysem ..Yana yana hüzünlerden mutlu geldiysem..
...Rüzgar aynı yönünde Yağmur aynı tadında Bahar aynı serinde... Hiç bir şey değişmez istemezsen, ...Gece aynı yüzünde Gündüz aynı düşünde Aynı telaş sen gidince... Değişen o'dur ki zaman geçiyor Aynadaki aksimiz yaşlanıyor!
Yaşamadım ki öleyim Ölüm fiili cebimde Sevilmedim ki seveyim Çeşit çeşit yalanlar içinde Bilemedim ki öğreteyim Neden yaşamak zorlar bizi / Neden zorlar bizi sözler ! Sebep basit bir çelişki Neden ayrılıklar neden Sevgililer hep özler Yaşamak zor yaşatmak zor '' Yaşlanmak zor ''
..|[ßir şizofren sevgiliyim ben!]|.. ''O''nun edebiyat kitabının boş sayfalarında,başlamıştı şairliğim. ..|[İmzasız]|.. Ve içimdeki delinin isteklerine,hep boyun eğdi kalem. ..|[Kırmızı yazıyla han duvarlarına yazılmıştı kaderim!]|.. 'Aslımın haremliği verem etmişti beni,diyardan diyara atılmıştım ben' ve beklemeyecekti 'şeytan bir günahı hasta sabahı' ..['O'nu beklediğim kadar]..
başLa hadi sarkaranLıĞınLa beni . . başLa hadi vur yaLnızLığınLabeni yerden yere . . başLa yıkayaĞmurLarındabeni ısLat yineısLat yine hadi. . kaybetkaLdırımLarında beni yürütyineüşüt yine korkmuyorum korkmuyorum . .
Aşk; kapının önünde elinde elma şekeri, parmakları yapış yapış , boyu daha zile uzanamayan ve küçük şapkasının altına hayallerini sığdırmış bir çocuk olduğumu öğretiyor bana. Her kapının önüne geldiğimde,bir hüzün bir de şaşkınlık kaplıyor küçücük bedenimi Hep mi zile uzanamaz, hep mi elinde eritir şekerini insan, bu ne şanstır ¿