Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Balonum,küçük dünyam. Salıncağa sarılı bedenlerden biriyim , hafif sallanan ruh halindeyim... Dün , belki bir önceki gün , hayal kurduğum kentteyim. . . | beLkide haLa SeNdeyimm ... |
ßir dokunuşunLa ßin Kenti yıkacaK qüç verirdin bana Ama İnandıraMadım seni... Sen ,sorquLarken ßeni kafanda ßen qözLerinin içine bakıordum kuşkuyLa.. ßir tek sözün ßağLardı ßeni sana
Yanılmışım..
Yanılgılarla geçmiş ömrüm..
ve Ben daha yeni farkediyorum..Herşey senin gitmenle aydınlandı..
Ama benim dünyam artık karanlık | Herşeyin aydınlanmasıyla bilikte karardı dünyam
ve sen artık yoksun benim bu karanlık dünyamda
oySaki..
Adına aşk koyduğum o büyük boşluğa ben koca bir hayat sığdırdım..
Beni sevmemene isyan edip kaçmak,
Sende aradıklarımı hayatla doldurmaya çalışmak,
Ruhumun en büyük yanılgısıydı (!) Hayat bana en acımasız yüzünü sevgimi inkar ettiğim ZamanLarda gösterdi...
Acı... Tarifi zoR...Kimi zaman uzaktakine duyulan özlemdir,beLkide hiç oLmamış birine...
Boğazına düğümlenmiş iki sözcüK dindiriverecek bu acıyı,beLki de ömür boyu sürecek biR utanca çevirecek kendini.
Herzaman olaylara dışarıdan bakmak çok kolay olmuştur,hele teselli etmek...
Acı çekmeden ne kadar "anlıyorum seni" desen de faydasızdır...
Sen hergün unutmaya çalışırsın, sana inat hayat O'nu karşına koyar.
Tam "şimdi benden çokk uzaklarda " dersin hiç ummadıĞın biR anda,belki köşeyi döndüğünde (!) karşına çıkar.
Onu sevmeye devam edersin,Onunda başkasını sevdiğini bile bile...
Acı çekmek karşılıksız sevmektir belkide...
Zilimi çalsn serzenş,içime dolsn üzüntü Süreklilk ne zor 1iş Perişanlk,pişmanlk çekilmsi en güç dertmş,Sabır tüm sıkıntılarn anahtarıdr,dorudr Düş kırıklıklarm sonucu ruhum yorgundr Ağaçlarımdn pişmanlk meyveleri sarkıor. Gözlerimden uyku çalanı ara ve bul patakla Gönlümn dipte kalan kısmnda arşivlenmş onca yara Yılan ve akreplrle dolu içnde bulunduğm yuva 1ileri haddni bildirmeli ölüm okuna kafa tutan kalkanlara Yaptıklarımdn sebp yapcaklarna hazırlklı yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlklı Lan 1senmi kaldın tek akıllı? ~Bu tarla mayınlı! Ummadgn yer tuzakLı~
beLki hiç durmadan uyusam iki gün çözüLür bu zor düğüm
dünün benden aLdıkLarını beLki geri verir öbür gün... yaLnız kaLsam hiç kimse bana dokunmasa... yaLnız kaLsam bir köşeye sakLanıp uyusam...
beLki hep sussam sussam iki gün kayboLur sonsuz hüznüm...
dünün benden çaLdıkLarını beLki geri verir öbürgün...
Ellerimi güneşte ısıttım bugün Çünkü benim bildiğim İnsan yaşadıkça bir hayal inşa ederdi // Bence en önemli isteği kolay yoldan Elde etmemekti saadet, onur. . . Pazarlar sanki içime kurulur Akşamın fakirliği gündüzün gürültüsüyle yoğrulur + Anne böyle kız mı doğrulur? Özlemin yüzümde kavrulur, kal be gitme ne olur !! . . .Aylak saat durur. . .
Ruh Kanserine YakaLanmış ZavaLLı ßir DiLsizin Ötenazisidir Şimdi Yaşadıqımız 0nun İçin ßaşLadı Gözü YaşLı ŞeytanLar AqıtLar Yakmaya Ve 0nun İçin Esrarkeş KızLar Siyah SaçLarına HüzünLer AstıLar Sessizce Cirit Atmaya ßaşLadı ßaLyoz Gibi İnen ÖLüm DudakLarımızda Narkoz Gibi ßir İhanet Aktı KanserLi HücreLerinden Kezzap Gibi Yaktı ßu Adsız GözyaşLarın AvuçLarımı Çünkü ßen GözyaşLarını TopLuyordum HaLa Ardından
Bakmayın öyle sekiz harf, üç hece,tek kelime olduğuna... ne anlamlar barındırır içinde... ve ne zor bir kelimedir... hem söyleyen... hemde söyleten için... bekleyen bekler, bekleten bekler...
Bu kadar güçlü müydü,bu kadar bencilmiydi, bu kadar zehirlimiydi aşk..? Bu kadar tutkulu, bu kadar ağırmıydı sevmek?..
*
yava$ yava$ dağıLır buLutLar karanLıkLar . . yine duvarLar örünür tenine yeni umutLar süzüLür yüreğine . . bir damLa gün ı$ığı yüzüne yasak ! gözya$ı umut hep sana tuzak eLin koLun bağLı a$k sana yasak her yeni sabah gecene tutsak . . . . hep sana uzak .
Bugün aklımda bir tek sevgili var. Diğer insanlar nerdeler ? Ne önemi var.. Benim aklımda sevdiğim ! Onun aklında ben? Yeteriz birbirimize Yaşarız yaşadıklarımızda birbirimizi...