Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
---> Nick & imza Arşivi | Bir Bak pişman oLmazsın ;]
" Hiçbir kalpte kalamam
içinde iyilik yoksa,
Beklemeden giderim kalbim git 'diyorsa...
Ben küsmem hayata başkaları küsüyorsa Bir gün ışıklar bana da yanacak nasıl olsa... "
Şimdi karşıma geçmiş düştüğüm tuzağa gülüyorsun değil mi? İYİ SEYİRLER SEVDAM ... bende perde kapandı... oynadığın tek kişilik/siz filmde Başrolü ve geri kalan tüm yan takımları sana bırakıyorum ben yokum~~ ben bittim~~ben vazgeçirildim....
Ağlayacakmısın yine. Hep geçmişe takılı kalıp.. Keşkeleremi yükleyeceksin yine zamanı..? Yaşadığın şeyleri bir kenara bırakıp. Hep kötü anılarımı hatılayacaksın.. Ben böylemutluyum deyip.. Kendini daha nekadar kandıracaksın..?
''Umutlarımın boynu bükük şimdi. Gelme... Alıştım yokluğuna. Gittin... Ben ardından sadece baktım. Oysa söyleyecek o kadar şeyim vardı ki! Gidersen iyiye dair ne varsa içimde
Çok mu ağırgeldi sözlerim sana!.. Senin bana söylediklerinin Aynılarıydı oysa.. "Sevdim" dedin yalandı değil mi?.. Gözlerime baka baka terkettin beni!..
Hiçbir şeyi senin kadar istemedim ! . . Ama yetmiyor ne kadar istesem de . . Gözlerimdeki resmin gitmiyor Yağmurlar içime içime içime yağıyor İçimdeki kuraklık bitmiyor Bitmez sandığım yollar aynı çıkmazda tükeniyor Çünkü yoksun gelmiyorsun Bir çığ gibi büyüyorsun { Aşk bu mu ?? }
Sen en çok bana sustun; ben en çok sana konuştum. Sana benzemeye başladığımdaysa, bende içimi susarak döktüm. Yoksa içim dökülecekti. Susacak hiçbir şeyin kalmadığında ise içindeki sessiz diyaloglarla benden çekip gittin. Oysa bilmeliydin; bütün bir hayatı ürpererek yaşama cesaretiydi aşk. Ve yola çıkıldığında göze alınmalıydı aşkın adressizliği...
'bir uzak sabah denizidir gittiğin kapı ellerinde rüzgarın taşınmaz çamurları var köpürmüş soylarımı toplarken çürüyen yanlarımdan inan batmış şehirler gibi onarılmaz anılar gözlerinde unuttuğum o eski aciz miras almaya gelsem soluğumda dalgın yosun kokusu biliyorum artık hiçbir gemi beni taşımaz ve yeniden büyür içimde mağrur bir zakkum gibi terkedilmek korkusu '
DinLediğim her şarkı sözlerinde seni buLmaktan yoruLdum artık. Seni özLemekten. Herşeyden yoruldum. Nasıl biticek bendeki bu sevgin..? Nasıl bitiricem seni içimde..? BitmeLimisin peki..? ~ Kanıyor içim. Yanıyor yüreğim. Özleminle / aşkınLa / sevginLe / varLığınLa..
Aşkın otopsisinde rastlanan son konuşmalarım(ız).
bunlar katlettiğimiz AŞK'ta son ip uclarımız .. -ADAM : Gidiyorum. -KADIN : yine sen git ! ben hic gidemeyeceğim senden nasılsa BİLİYORUM!
Aşk ağır yükler bindirdi omzuma. Ne taşımaya''GÜCÜM''var, ne de atmaya''CESARETİM''... Çığlıklar arasında sağır ve de dilsizim.. Ne duyup anlatmaya isteğim var,
ne de konuşup anlatmaya mecalim… Aşk diye birşey yaşıyorum... Ne''TEK''taraflı demeye dilim var... Ne de''KARŞILIKLI''olduğuna ispatım.. Sessizce bekliyorum ama Ne daha fazla beklemeye''SABRIM''var.. Ne de boşver diyecek ''YÜREĞİM''