Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
---> Nick & imza Arşivi | Bir Bak pişman oLmazsın ;]
"Kürkçü mü olmak zordur; her gittiğinde geri dönecek olan tilkiyi bekleyen.... Tilki mi olmak zordur; her gidişinde aynı yere dönecek olan.. Kürkçü mü daha karaktersizdir; ... her gelişinde tilkiyi affeden? Yoksa tilki midir karaktersiz olan her gidişin sonunda aynı adrese döneceğini bile bile giden !!"
Bir sana kıyamadım gücüm yetmedi seni [ y o k ] saymaya kollarımı açtığım kadar u n u t t u ğ u m s u n açamadığım kadar 'özlediğim~ benim unuttuğum kadarını sen özlermisin?
Görünen değil görünmeyenin ardındaki anlamdır önemli olan. Görüneni aynen anlatmak fotoğraf çekmek gibidir Oysa “mahremdir hayat. ...Ve mahrem olan her şey gibi bazı bazı ı r a k kalabilmelidir gözden gözlerden.
[ Güclüyüm ] artık ufak yalanlara inanmam "kıyamam"sözcüğü yok artık ..olmasında.. Kazandıklarımla kaybettiklerimi ayrıştıralı çok oldu. Uğruna canımı veririm dediğim insanların sırası değişti bende. Susmuyorum artık! Her şeyimi sıfırladığım günlerde kim varsa yanımda o dur benim canım. Benim kıyamadıklarım değil bana kıyamayanlar... değerli artık bende. Eksilende siz Eksilten de .! Değer biçtiğim halde değersizleşende..
BєkLєmєk" Bir Yarayı Kanatmak qiBidir.. Hєr Gєçєn Saat
Hєr Gєçєn Gün O Yarayı Kanatır.. An GєLir SєvDiğimin SöyLєdiği Bir Söz Yaranın Yєrini MutLuLuğa Bırakır.. An GєLir SöyLєdiği Bir KєLimє Kuruyan Yaranı Kanatır.. Ama Birqün GєLir ki Hєrşєy SonLanır..Gєriyє Sadєcє VazqєçєmєDiğin Aşk vє KabuLLєnєmєDiğin YaLnızLık KaLır.."
Öperek uyandırdım bu sabah ayrılığı.... Fırından yeni çıkan bekleyişler satın aldım... Kırmızı mavi ekoseli yalnızlığımı serdim masaya... Manzaraysa ayrılığa sıfır! [İşte her şey hazır..] Acılarımla iki lafın belini kırdık... ~~ Yokluğunda bir kuş sütü eksik.. Yalnızlığım ve ben; seni çok bekledik!...
git.. kaLmaksa ÖzgürLük aLıp başını gitmektir. Ya gönüLLü itaat Ya nihayetsiz seyahat… Seyahati seçerseniz aşk şapkasını aLıp gidecek. Aşk’a düşerseniz özgürLüğe yoLcuLuk bitecek. Çünkü nasıL özgürLük aşkın zeminiyse aşkda özgürLüğün finaLidir...
Yaram az artık bana…
Şimdi seni sonbahara sığdırıp tüm mevsimlerimi yaza gebe bırakıyorum. Sesi değince yüreğime başkalaşan adam!... Hangi bahar hazır olursun aşkıma? Bekleyim sırtımda bıçak gibi keskin duran soğuğumla…
Ben yaşadıklarımın hiçbirini unutmam. Ama evet yeri gelir susarım. Canımı çok yakan şeyler olur ama yinede susarım tükenirim.... Buna izinde veririm aslında. *****lığımdan mı? Hayır.. Ben kimseye ''GİT'' de demem diyemem.. O kişi vazgeçilmez olduğundan mı? Hayır... Ona okadar şeye rağmen okadar değer veririm ki hergün yaptıklarına utansın diye.. Ama bir gün öyle bir giderim ki .. Kaybedeceğim hiçbirşey olmaz! .....