yanlış yerde dile getirmişsin itiraf bölümünde yazacaktın hahaha
ya bu emo davasına türkce batırıyosunuz bu ne sacmalktır tarzına lafım yok ama düzgün konus sen hiç bir ingilizin good diye gooth yazdıyını gördun mu
DuygusaL ergen diye bir şarkı varyaa bayılıyorum ona yaa... Tam emoLarı anlatıyoo....
Bence emo oLmak bir ayrıcalık değiL bir saçmalıktır......
hayat felsefesi yaşam tarzı diyosunuz... Nedir yaşam tarzı insan oLduğunu halde insana benzememe çabalarınız mı........ ? Ya da saçlarınızı garip garip yapıp yüzünüzü oranızı buranızı deLdirip boyamak mı...
MantıkLı düşünen insan oLsa Emo oLan insan olMaz zten.........
EmO OLmAq bİ yAsaM TaRZıYSa bUnu yAsaMdAN GorEMezDIm bU YuzDen EmO OLdUM SatEN EmO OlmYıp NE olCam dEMİ)
cok sacma bi tarz ya ne ki o yandan saclar falan fılan yanı o kadar gereksız kı Turkcemızı bıle katledıyolar bu tarz yuzunden ne varsa artık bu emoda
EmoLara göRede Sacma oLan anti emoLarTürkcemizi evet otostik kuLLanııyorLar doğrudur ama T.c haLkna ingiLizce girmişse arabalar,kafeLer,v.b ŞeyLer yabancı kökenLi oLmuşsa Bu emoLara diyecek Sözün yok Sen onu anLııyorSun onlar Seni anLıyor SoRun oLamaz Saygı duyuyoRum düşüncenede
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.