Neden Emo ? Neden Emo Olmayi Tercİh Ettİnİz?

---> Neden Emo ? Neden Emo Olmayi Tercİh Ettİnİz?

sözüm şu aşırı milliyetçilere olcak bende milliyetçiyim ama onlar gibi abartı deil bu bizim tarzımız ve bizim yazımız hiçbir şekilde karışamazlar ayrıca burası emo forum işi olmayanlar yorum yapmasın

ya bu emo davasına türkce batırıyosunuz bu ne sacmalktır tarzına lafım yok ama düzgün konus sen hiç bir ingilizin good diye gooth yazdıyını gördun mu

Tüm €moLaR böLe deiL.Bi kişinin hatasını heRkese yükLiyemessiniz.AyRıca konu TüRkçe'yi batıRmaksa eğer kısaLtmaLaRı kuLLanarak sizde batıRıyosunuz.Ha sLm ha zLm ne faRkı vaR? €moLaR özgüR özenti diiLLeR kendi taRzLaRını yansıttıgı için €mo oLuyoLaR.İnsanLaRda biRinden bişi duyuyoLaR ıyyy €moLaR iqRenç pis feLan öLemiii ozaman biz onLaRa düşman oLaLım pisLikLeR diyoLaR bu Hiç doqRu diiL!AsLında çok sıcakkanLı onLaR,biz ama insanLaR heRseye inandıkLaRı için €moLaR seviLmiyoR..

bEnde EsKi eMoLArdAnIm eMo GüNleRimİ öSlEdİm o ZmnLaR öSgÜrDÜm KİmSe sUnu YaP bÖLe YaP dİEmEzdİ şİMdİ isE kÖLe GiBİyİm sAnıRıM EmOLugA gErİ dÖnCEm BöYlE gİdERsE
HaLk gÖsÜnDe Pis EmO iGreNç EmO tİPlEre Baq dEnİLmEsİNi TıNLaMaDıM BunDaN sOnrAda TıNLaMaM KimSeYi ilGiLEnDiRmEs mO oLDuGUmUZ iyİKi EmOYdUm

fazla zamn harcılar kendilerini ohale getrmk için yazık..yani ben douştan o şekilde duran saçlı insanlar görmedm...nese herkezn kendi tercihi ama emolaraaa ölüüümm xD

Ya arkadasım ısı gucu olmayan kopuk takımları ıyı bı halt yıyolarmıs gıbı "ßıs osquRs" ayagına bos zamanlarının cogunu saclarının orasını burasını kaldırtmaya ugraşmakla gecırıyolar.. ya sacını kaldırtmak veya toplum tarafından kabul edılmek ıcın ılla emo mu olman lazım ? Ya gıdın daha hayırlı bı ıs yapın ya .. Ferhat Guzel e ozenırım de emolara ozenmem bırakın Allah askına ya .. :)

rahatca soyluyorum : alayınız ozentı..

kavga yasak knka sakin ol :D ayrıca burası yerı degıl gırın sohbete kavganızı yada soyle dıyım gorslerınızı orda paylasın :D kavga edmeyın :)

herkesın kendı fıkrı kanka x)

ßyAkSİyoη;1357994' Alıntı:
kavga yasak knka sakin ol :D ayrıca burası yerı degıl gırın sohbete kavganızı yada soyle dıyım gorslerınızı orda paylasın :D kavga edmeyın :)

herkesın kendı fıkrı kanka x)

Olsun kanka gıcık oluyorum herkeşler duysun hahaha

Butun dunya buna ınansaa bır ınansaa hayat bayram olsaa hahaha

yha bıktım artıkm bu Türkçeyi düzgün kullan fln ne bu yha kim çıkarmış yok şu emo alfabesi fln her emo öle yazıo die bi kayide yhok lütfen artık bitsin bu saçma sapat konuşmalar..........

Moderatör tarafında düzenlendi:

Sen Her Konuda Türkçe'nin T Sini Türk'ün T'sini Buyuk Yaz Kardesım Gerısını Bosver :)

herkesın kendı dusuncesı :)

arkadaşlar her dar pantol0nu giyip saçını gözünün önüne atıp bn emoyum diyenlere inanmayınnnn
bende emo olmak istiyorum 13 yaşındayım ama kriterlerim uymuo olmaya:)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri