ashli
Bayan Üye
---> Ne Yiyorsak Oyuz..
Lezzetli Yemekler Yapmak İçin Püf Noktalar...
Yeşil fasulye pişirken 1 çay kaşığı şeker ve birkaç diş sarımsakla yemeğinize lezzet katabilirsiniz. Fasulyeyi kavurulmuş soğan ve salça karışımıyla karıştırıp domatesleri üstüne ilave edip, fasulyelelerin iyice ölmesinden sonra suyu katmanızda daha lezzetli yapacaktır yemeğinizi...
Patlıcan yemeğini pişirken teflon tavayı tercih edip ilk önce dilimleğiniz patlıcanları tavada biraz yağ katarak ve karıştırarak kızartmanız patlıcanların çiğ kokmasını önler ve yemeğinizi lezzetli yapar.Sonra domates,soğan,sarımsak, ve salçayıda ekleyerek kavurmaya devam edip bu malzemeler öldükden sonra biraz su katmanız yine yemeğinizi lezzetli yapacaktır..
Lezzetli Yemekler Yapmak İçin Püf Noktalar...
Yeşil fasulye pişirken 1 çay kaşığı şeker ve birkaç diş sarımsakla yemeğinize lezzet katabilirsiniz. Fasulyeyi kavurulmuş soğan ve salça karışımıyla karıştırıp domatesleri üstüne ilave edip, fasulyelelerin iyice ölmesinden sonra suyu katmanızda daha lezzetli yapacaktır yemeğinizi...
Patlıcan yemeğini pişirken teflon tavayı tercih edip ilk önce dilimleğiniz patlıcanları tavada biraz yağ katarak ve karıştırarak kızartmanız patlıcanların çiğ kokmasını önler ve yemeğinizi lezzetli yapar.Sonra domates,soğan,sarımsak, ve salçayıda ekleyerek kavurmaya devam edip bu malzemeler öldükden sonra biraz su katmanız yine yemeğinizi lezzetli yapacaktır..