' Ne Gülüyon :D

---> ' Ne Gülüyon :D

Benim dediğim: Anne ben çıkıyorum. Annemin anladığı: Ceketsiz çıkıyorum, sabaha kadar uyuşturucu alıp içki içeceğiz, eve dönmeye niyetim yok

Yabancı bir ortama girdiğimizde yalnız görünmemek için telefonuyla uğraşanlar olarak çok tatlıyız.

Teneşire gelesice denince iyimi kötümü düşünmüş olunur.:222124::222124::1202bu0:

Katkım olsun istedim :)

Öyle uzaktan uzaktan hiç konuşmadan nasıl da bağladın beni?
- Wireless

Sigara içen küçük bir çocuk görünce indirdim tokadı.Gençlik bitmiş arkadaş o kadar ters ters bakıyorum al bitane de sen iç abi demiyor. Yazık.

Katkım olsun istedim :)

Öyle uzaktan uzaktan hiç konuşmadan nasıl da bağladın beni?
- Wireless

Sigara içen küçük bir çocuk görünce indirdim tokadı.Gençlik bitmiş arkadaş o kadar ters ters bakıyorum al bitane de sen iç abi demiyor. Yazık.

haha bunlarda fena :D

Teşekkürler :)

Yaptığım espriyi anlamayana açıklama yapmaktansa, "boşver öylesine söyledim :D" deyip geçiştirmeyi tercih ederim.

Hapşırırken hapşı diyoruz ama neden öksürürken öksü, hıçkırırken hıçkı demiyoruz. Gelin öksü ve hıçkıyı da hak ettiği yere taşıyalım....

Mario Türk olsaydı, tüm canlarını bir tane prenses için harcamaz, büyüme mantarını soteleyip rakının yanına meze yapardı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri