' Ne Gülüyon :D

---> ' Ne Gülüyon :D

Yaz bitiyor : Elvada karpuz ,hoşcakal sivrisinek ,Hoşgeldin : antibiyotik ,ıhlamır sana da selam olsun şemsiye ve doğalgaz faturası

Dilini ağzından 7 cm dışarı çıkarıp resim çeken kızlardan çok korkuyorum, kazara bunların biriyle öpüşsen varya bademciğini alır boğazından

Şimdiki çocuklar ilkokuldayken sevgili oluyorlar. Ben o zamanlar kaymaklı bisküviyi ikiye ayırıp ortasındaki kaymağı yemekle meşgüldüm.

-Kim bakar ardına?
+Sen mi?
-Ben mi?
-Adın ne senin?
+Napçan?
-Gül mü?
+Değil.
-Diken mi?
+Üff ne diyon sa.lak by. :D

99 doğumlu bir kız 'ona sarılıp uyumayı özledim' yazmış. Şunun oyuncak ayısını kim aldıysa versin. Yazıktır lan!

Anne babasının söylediği "ne bok yersen ye" cümlesini "aha izin verdiler" olarak anlayan tek çocuklar biziz. :)

D. Akalın-> Yemekte 3-5 Pide Alırım
E. Aydın-> Soğuk Sodalar
M. Dalkılıç-> Gece Benle Sahura Kalksana
H. Sezai-> İfteeeaar :D :D

Bakkala parayı uzattım. "Bozuk var mı? dedi. "Moralim." dedim. "Karşiiiiim." dedi. Sarıldık. Ağlaştık.

Saate bakmak için telefonunu çıkarırsın, telefona bakıp tekrar cebine koyarsın ve bir anda fark edersin ki saate bakmayı unutmuşsun.

Annemin facebookta takıldığını düşünemiyorum. Toz almayanları samimi bulmuyorum, domestos sendin aşkım, mutfakta tahtayı musluğun arkasına koyanlar derneği falan.

16 yaşındaki bebe 'hayatıma giren kadınlara teşekkür ediyorum' yazmış, kime teşekkür ediyon halana mı, yengene mi, babaannene mi?

Bir kıza telefonuma senin resmini koydum diyin, hiçbir kız aaa teşekkür ederim canım demez, direk hangi resmi koydun der :D

Sırf, saçını kurutmaya üşenip kafasında havluyla 8 saat boyunca evde sadrazam gibi dolaşan kızlara selam olsun.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri