' Ne Gülüyon :D

' Beşiktaşk

Bayan Üye
"Bilinmeyen bir cihazdan Facebook'a giriş yapıldı".. (sanırsın ki UFO'dan bağlandım, sanırsın ki Mark NASA'dan uyarı mesajı gönderiyor..)

.

---> ' Ne Gülüyon :D

Klavyemi temizliyeyim dedim bi silkeledim içinden kayıp çorabımın teki, ince uçlu şarj aletim bir de zeytinli açma düştü.

- İlişkimiz çok güzel gidiyor gülay neden ayrılmak istiyorsun anlamıyorum.
+ Benim ismim tülay sa.lak!

uyuyamamanın adını insomnia'dan höllübük'e çevirseler, hepiniz saat 8'de yatağa girersiniz yemin ediyorum.

Şubat ayına düğün salonu tuttum kışın ucuz diye.. helal,haram süt farketmez. hatta hiç süt emmemiş de olur,acil kız lazım. yoksa para yancak

Mağazanın camına "bizimle çalışmak ister misiniz?" yazmışlar. girip "ben istemem" dedim, cins cins baktı adam. ulan istemiyorum, zorla mı :D

Küçük su alayım diye bakkala girdim, ona vereceğim parayla 1,5 litrelik, eee onu alacağıma 5 litrelik falan derken damacanayı sırtladım :D

Kopya düzenine göre oturan öğrencilerin; yerlerinin değiştirilmesi sonrası bakışması, en hüzünlü ayrılık sahnesinde bile yok. hahahaha

Sinirlenince telefonu duvara nasıl fırlatıyosunuz? ben bi keresinde koltuğa attım, sekip yere düştü de aklım çıktı lan bişey oldu diye :D

Yaşlılığımla ilgili tek hayalim adres soran insanlara kısık gözlerle bakıp; şimdiye kadar oraya giden hiç kimse geri dönemedi evlat demek :D

İleride çocuğunuzun iyi bir geleceği olsun istiyosanız; adını ''Dizi'' koyun. Bizim ülkede en çok o tutuyor.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri