olmazsa olmazım...
karakedi Bayan Üye 26 Ağu 2008 #22 hayatım dicem abartıyorum sanıcaksınız hahaha ama gerçekten hayatım geneL oLarak müzik
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 26 Ağu 2008 #23 muzıksız hayat olmucagı ıcın hayatımın onemlı bır parcası
R Rockßottom Bayan Üye 27 Ağu 2008 #24 müzik benim için yemek yemek gibi bişey.. karnım tokken nasıl mutluysam ruhum tokkende o kadar mutluyum
müzik benim için yemek yemek gibi bişey.. karnım tokken nasıl mutluysam ruhum tokkende o kadar mutluyum
FıRaT1 Kayıtlı Üye 29 Ağu 2008 #25 Müzik Ruhumuzun dinlenmesini,keyfimizi yerine getirmesini ve hayal kurmamızı sağlar...ve birçok şeey.
Müzik Ruhumuzun dinlenmesini,keyfimizi yerine getirmesini ve hayal kurmamızı sağlar...ve birçok şeey.
DeviL_PrenS Kayıtlı Üye 29 Ağu 2008 #26 herşey müziksin bir dakikamı düşenemiyorum beni en iyi anLAtan onLar
Gençtürk.19 Kayıtlı Üye 30 Ağu 2008 #31 '' Müzik Ruhun GIDASIDIR '' diye bir söz vardır bilirmisiniz benimde ruhumun gıdasıdır müzik.
Mini-DeLi Bayan Üye 2 Ara 2008 #37 Görmeden, duymadan, konusmadan, bakısmadan ve ses cıkarmadan duygularımı anlatabildigim tek yol.. Müzik benim icin bir Aşktır..: )
Görmeden, duymadan, konusmadan, bakısmadan ve ses cıkarmadan duygularımı anlatabildigim tek yol.. Müzik benim icin bir Aşktır..: )
S SiLentabys ~ Bayan Üye 2 Ara 2008 #38 Mini-DeLi' Alıntı: Görmeden, duymadan, konusmadan, bakısmadan ve ses cıkarmadan duygularımı anlatabildigim tek yol.. Müzik benim icin bir Aşktır..: ) Genişletmek için tıkla ... Aynen. Müzik cok farkLı. oLmazsa oLmazım diceğim bir$ey.
Mini-DeLi' Alıntı: Görmeden, duymadan, konusmadan, bakısmadan ve ses cıkarmadan duygularımı anlatabildigim tek yol.. Müzik benim icin bir Aşktır..: ) Genişletmek için tıkla ... Aynen. Müzik cok farkLı. oLmazsa oLmazım diceğim bir$ey.
semih_acar Kayıtlı Üye 2 Ara 2008 #39 hersey demek benım ıcın muzıkk mutsuz olunca dınle sevınınce dınle oyna ılgınc ama guzel