Msn Nickleri (KISA!)

---> Msn Nickleri (KISA!)

'E R K E K olmαk; mükemmelliğini bir çok kαdındα ispαt etmek değil ` tek bir K A D I N A mükemmeli yαşαtαbilmektir..

evet tabi ki αrαmızdα birŞey vααr.. O dα ' M E S A F E

'H A Y A T dediğin; mini etek gibidir.. çok şey gösterir ama2010 - 2011 En güzeL Msn NickLeri görünmesi gerekeni göstermez.

Dibini görmediğin suyα dαLmαdığın gibi 2010 - 2011 En güzeL Msn NickLeri 'emin olmαdığın S E V G İ Y E teslim etme kendini

AkLımdasın desem2010 - 2011 En güzeL Msn NickLeri2010 - 2011 En güzeL Msn NickLeri Bitanem desem2010 - 2011 En güzeL Msn NickLeri2010 - 2011 En güzeL Msn NickLeri Canım desem2010 - 2011 En güzeL Msn NickLeri2010 - 2011 En güzeL Msn NickLeri Seni seviorum hemde ölesiye desem2010 - 2011 En güzeL Msn NickLeri2010 - 2011 En güzeL Msn NickLeri Sendeee saF gBi yeSeen

Yalanı söküp atmadan 2010 - 2011 En güzeL Msn NickLeri gerçeği dikmeye çalışma! Tutmaz

h o ş ç a k a l ı n çocuğum gibi sevdiğim yarım bırakmışlıklarım

- Bırak şimdi yumurtayı tavuğu. Al sana yüzyılın sorusu ; Kalp mi aşktan çıktı aşk mı kalpten sevgili

- "su gibi az-iz" diyorum seni soranlara.. su gibi 'az' ve anımsadığımda tebessüm dahi edemediğim bir 'iz'..

- Sevgilim ; yalnızım merak etme. Yeni bir " Memnun oldum."u ziyan etmemek için ; tanışmıyorum kimseyle

- Biliyorum beni unuttun. Bilmeni isterim 2010 - 2011 En güzeL Msn NickLeri sahip olduğum 'tek' umuttun

Size yalan Sevgilerin Sahte Mutlulukları Lazım.. benim gibi gerçekler 2010 - 2011 En güzeL Msn NickLeri Size Fazla Gelir

Doğάçlάmά yάşıyorum. Artık hiçbir şeye şάşırmıyorum. "Umrum"ά yάklάşmάsın kimse !! Ne hάlim vάrsά görmekle meşgulüm

İnsanlar sizden eleştiri isterler ama aslında duymak istedikleri övgüdür

Ya Arkaya Bakmayacaksın 2010 - 2011 En güzeL Msn NickLeri Yada Bakacak Birşey Bırakmayacaksın

İhtiyacıı Yokkk 2010 - 2011 En güzeL Msn NickLeri Kalbimin Aşkaaa ! Seen Kafanı Takmadann Yolluna Baksaaaanaa

Yo yo yanlış anladın ~ kokunu özledim derken geri gel demedim parfümünün markasını ver yeter

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri