Msn Nickleri (KISA!)

---> Msn Nickleri (KISA!)

Ayağına batan dikenler; aradığın ` güLün habercisidir

Sevince Satanlara Msn AnLık zevke tapanLara Cümleten Sövesim Var

Bir insana zorla kendini sevdiremezsin
Bana güven diyemezsin
Eğer kalbindeki yangını hissetmiyorsa
...Ona tek bir... söz söyleyeceksin;
' Kendin Bilirsin '

Ey yalnızlığıma imza atan insan ! Seni ne çok sevdiğimi U N U T A B İ L E C E K M İ S İ N

Umudum Y o k GeLeceğimden ! Ama PişmaN DeğiLim Geçmişimden ..

Unutmaki agzinda baL olan arının` kuyruğunda da iğnesi vardır

No No No ~ Almayım Başkası Alsın 2010 - 2011 En güzeL Msn NickLeri Tipim Değilsin Üstü Kalsın

- erkek kıza: Sadeće meraktan Soruyorum eSki erkek arkadaşını niye terk ettin?
- kız: beni Sevdiğini Sanıyordum ama hep bende birşeyLer değiştirmeye ÇaLışırdı.
- erkek: Sende değiştirmek iStediğim tek birşey var.
...- kız: nedir?
- erkek: Soy iSmin

Sen olmαsαn 2010 - 2011 En güzeL Msn NickLeri neye yαrαr benim vαrlığım ? İyi ki vαrsıınn.

İyi günde kötü gündesαhiplenmeden koşulsuz nedensiz beklentisiz değiştirmeden ` inSαn sevebilir mi birini

' Ü Z Ü L M E ..! istediğin birşey olmuyorsα 2010 - 2011 En güzeL Msn NickLeri dαhα iyisi olαcαğı için yα dα gerçekten de olmαmαsı gerektiği için olmuyordur

Hαyαtımın dαğınıklığını toplαmαyı bırαktım şimdilerde.. Kırış kırış olαn ruhumun buruşukluğunu ütülüyorum..

D ü n y α ` yαşαmαk için tehlikeli bir yer; kötülük yαpαnlαr yüzünden değil2010 - 2011 En güzeL Msn NickLeri durup seyreden ve onlαrα ses çıkαrmαyαnlαr yüzünden

´ m u t l u l u k ne gαrip şey..? çαğırsαn gelmez 2010 - 2011 En güzeL Msn NickLeri gelirse kαlmαz 2010 - 2011 En güzeL Msn NickLeri kαlırsα yetmeezz..

Bir çok insαn mutluluğu burnunun üstünde unuttuğu gözlük gibi 2010 - 2011 En güzeL Msn NickLeri etrαftα αrαr

Hαyαt; çαtlαk bαrdαktαki Suyα benzer. içsende tükenir içmesendee.. bu yüzden 'h α y α t t α n tαt αlmαyα bαk 2010 - 2011 En güzeL Msn NickLeri)
Çünkü; yαşαsαn dα bitecek 2010 - 2011 En güzeL Msn NickLeri yαşαmαsαn dα..

Yαşαttığın herşey için teşekkür ederimm ~ yαşαtmαdıklαrın için ise tesüf ederimm

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri