karizma belalar iş başında :D elinize sağlık
-oZKan- Ceo Admin 25 Kas 2007 #62 casanovaemin' Alıntı: bence ayıp etmisin banlamakla çünkü adam sizin için 6000 mesaj yazmıs.(yanlışmıyım.) Genişletmek için tıkla ... senınde 2 mesajın var ama senı bıle banlıyabılırz .. fark yaparmı? bızde msj ayrımı yok adam ayrımı var
casanovaemin' Alıntı: bence ayıp etmisin banlamakla çünkü adam sizin için 6000 mesaj yazmıs.(yanlışmıyım.) Genişletmek için tıkla ... senınde 2 mesajın var ama senı bıle banlıyabılırz .. fark yaparmı? bızde msj ayrımı yok adam ayrımı var
-oZKan- Ceo Admin 27 Kas 2007 #64 BnCreats' Alıntı: ߀niDE ÇağırDI.. Genişletmek için tıkla ... bncreats senın satmıyacagını bılıyorum .. ayrıca senı cagırıdıgnıda bılıyorum bız herseyı bılıyoruz ama bagzen hıcbırsey bılmıyormus gıbı yapmak daha mantıklı dostu dusmanu goruyorsun :160:
BnCreats' Alıntı: ߀niDE ÇağırDI.. Genişletmek için tıkla ... bncreats senın satmıyacagını bılıyorum .. ayrıca senı cagırıdıgnıda bılıyorum bız herseyı bılıyoruz ama bagzen hıcbırsey bılmıyormus gıbı yapmak daha mantıklı dostu dusmanu goruyorsun :160: