Mr.TyLér Banned . !

umut iyi ettik demi ;)

herşeyden haberimiz oLuyo demi :);)

ok o zaman ...

Dikkat edelim demi??;)

hahahaha süper yaa ewet ii ettinz yaa adam istedi die bi baktık yauu :D ben forumu satmadım ya işin ucundaa ;)
danger süper güzl sorular sordun haa :D kıh kıh kıh :ÇD

yha beyler relax olun yıgıdı oldurun hakkını yemeyın adam dusunceesını paylasıyor kım senın kımseden alacagı ıstegı yok burda relax yaw aksam aksam eger cok ısteyen warsa gıder onların pesınden ıstemeyen kalır

ben besıktaslıyı tanımam gormem yorumda yapmam
ama karısmayın bu ıse bu yonetım ekıbı arasında bır olay

özkanın forumundayım şurda haklıyı savunuyoz bizi haksız yapıyonuz çocuk boştan sebeple banlanıyo hepiniz by by diyonuz forum özkanın diye tek üye özkan mı oluyo bence siz biraz dikkatlı olun ben burası bilgi paylaşım forumu diye geldim

osk karısma kardesım relax ol olayı bılmıyorsun tamam o konuda bıraz haksız olabılırler ama ısın arkasında baska seyler de war relax relax

haklı haksız yok...

beşiktaş ı ben banladımm...

ve banlarkende kimseye banlayımmı banlamayımmı diyede sormam...!!!

özkanın forumundayım şurda haklıyı savunuyoz bizi haksız yapıyonuz çocuk boştan sebeple banlanıyo hepiniz by by diyonuz forum özkanın diye tek üye özkan mı oluyo bence siz biraz dikkatlı olun ben burası bilgi paylaşım forumu diye geldim

falza ustune gıtme relax ol olaylar farklı
uunutmakı erken oten horozon basını keserler

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri