Güzel acıklama :)
PReѧ Kayıtlı Üye 12 Ağu 2008 #23 Siteye yararı dokunmayıp zararı dokunan Moderatörlerimizde + olarak banlanır. burayı yeni farkettim hahaha eline sağlık özkan güzel açıklama yapmışsın.
Siteye yararı dokunmayıp zararı dokunan Moderatörlerimizde + olarak banlanır. burayı yeni farkettim hahaha eline sağlık özkan güzel açıklama yapmışsın.
HasRet Rüzgari Bayan Üye 6 Eyl 2008 #28 bilgiler icin sagol.. bende bi sitede modluk yapiyorum cok güzel bisey bence
HasRet Rüzgari Bayan Üye 7 Eyl 2008 #30 By LostmaN' Alıntı: kıdemli mii? Genişletmek için tıkla ... kidemli mi ne demek pardon?
By LostmaN Kayıtlı Üye 8 Eyl 2008 #32 HasRet Rüzgari' Alıntı: kidemli mi ne demek pardon? Genişletmek için tıkla ... özakan abiye sor daha iyi anlatır o bende mod olabilir miyim Son düzenleme: 10 Eyl 2008
HasRet Rüzgari' Alıntı: kidemli mi ne demek pardon? Genişletmek için tıkla ... özakan abiye sor daha iyi anlatır o bende mod olabilir miyim
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 16 Kas 2008 #38 z.e.y.n.e.p' Alıntı: Bende olmak istiyorum tecrübem var buna imkan varmı acaba Genişletmek için tıkla ... aktif oL payLasım yap sen demeden yaparLar ztn
z.e.y.n.e.p' Alıntı: Bende olmak istiyorum tecrübem var buna imkan varmı acaba Genişletmek için tıkla ... aktif oL payLasım yap sen demeden yaparLar ztn