moda tasarımım :)

---> moda tasarımım :)

yenilerini eklemissin galiba, cok guzeller... ben farkli seyler cizebiliyorum ama insan vucudu cizemiyorum :)
senin cizdigin insansiz elbiselerde bile birisi giymis gibi duruyor :) askiliklari bile dusunmussun
harikalar canim

Çünkü Önce Hatlarını Belirliyorum :) sonra elbise

Çok tasarım olduğu için Kişisel yorumum da uzun olacak sanırım

1.Tasarım oldukça hoşuma gitti.

2.Güzel ama biraz sade gibi geldi bana.Renksiz olduğundan da olabilir.

3 ve 6 arası çok hoş olmuş.Görünce belirli bir duyguyu hissettiriyor.

7.yi Eski osmanlı kıyafetlerine benzettim biraz :D

8 biraz klasik olmuş.Kötü Demiyorum ama sıradışı eklentiler ve aksesuarlar ile oldukça güzel hale gelebilir.

9 ve 11 arası balo giysisine benzemiş, 12. biraz daha sade kalmış diğerlerinin arasında

Geriye kalanlar sanırım renkli halleri.

Genel anlamda hoş tasarımlar.Bence tasarımlarını yaparken belli bir duygu hali oluşturup ona göre renklendirebilirsin.Mesela üzgün ya da utanan birisinin 1. resimdeki gibi şapkası varsa önüne hafif siyah saydam bir örtü ya da 6. resimdeki gibi mutlu hissettiren bir tasarıma gizem katmak için sağ kolunu hafifce kapatacak bir ek pelerin güzel olabilir.

Bence çok yetenekli çalışmalar Moda&Tasarım bölümünü okusaydın gerçekten tasarımcıyım diye ortalıkta dolaşan bir çok kişiden daha iyi şeyler yapabilirdin hele ki eğitimini alsaydın ohoo :R

Çok güzel olmuslar.

Teşekkürler Canım :)

Bence çok yetenekli çalışmalar Moda&Tasarım bölümünü okusaydın gerçekten tasarımcıyım diye ortalıkta dolaşan bir çok kişiden daha iyi şeyler yapabilirdin hele ki eğitimini alsaydın ohoo :R

Çok Sağol Yorumun İçin.

Uğraşmadık Kendimize Farklı Alanlar Bulduk İşte .. Ama Üzerine Düşülse Daha İyi Olacağını Bende Düşünüyorum . Bakalım Yine de Bir Şeyler Ayarlayıp Uğraşacağım :hi:

Rica ederim..

Vaktin olursa eğer bence üzerinde çalış biraz daha gerçekten yeteneklisin bu konuda ek iş olarak kolunda bir altın bilezik daha dursun nereni bozar :R

Fikirlerin güzel canım :) Ama çizimlerini pek beğenmedim bölümünü okumamdan olsa gerek. Pepeyi çok tatlı çizmişin ya :) Eline sağlık

amatoru bir calismaya gore baya baya iyi. cok guzel.
ben cok begendim, normal bir gozle baktigimda.

Nisanligini Aldin Mi Sen ...??

Almadiysan Kafanda Hayal Etigin Elbiseyi Kendin Cizip Tasarlatira Bilirsin

Yeteneklisin

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri