Rica ederim yetenekli oldugunu diger arkadaslarım gibi belirtmek istedim dediğim gibi kendin için avantaja çevirebilirsin :Ü
çizimlerin çok güzel
Tasarimlarin cok guzel. Daha oncede Yorum yapmissim ama tekrar baktim. Yine cok begendim. Cizimlerle aram iyi olmasina ragmen beceremem tasarim isini
Bu arada el yazisi seminar eger, el yazina bayildim cok guzel
Ins. El yazilarina karsida bir hasasiyetim var
:R
Teşekkürler Canım
Evet Canım Benim Kendi El Yazım Teşekkürler :R
Bir Gün El Yazımı da Paylaşırım Güzel Bir Yazı ile :R
Ins. El yazilarina karsida bir hasasiyetim var
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]
:R Çok Güzel Bir Yazım Yok Ama :R
Al sana El Yazım :R
güzel cizimler canım ellerine saglık...benim el becerim 0 ) ben genelde düşünürüm söylerim el becerisi olanlar yapar xD benimde kafa becerim var dimi ama)
Basit diyerek kesinlikle küçümsememek gerek, hiçbir eğitime tabi olmadan bu kadar başarılı işler çıkabiliyorsa ortaya eğer. Benimde gözümden sakındığım, herkesten sakladığım gelinlik üzerine tasarımlarım var. Paris'teki ünlü bir butikle anlaşma yaptık, araya tercümanlar sokuldu yoksa bir türlü anlaşmayı sağlayamadık. 150 milyar veriyor hatun, sadece bir tane çizimime. Bende 15 tane var, hayırlısı diyorum bakalım. Ama gerçekten çok başarılı, üzerinde durman gerekir diye düşünüyorum.
Teşekkürler :R
Aslında Avrupa Amerika'ya İhraçat Yapan Bir Firma Sahibi İle Tanışma İş Fırsatım Oldu Ama Olmadı ..
Sadece Yetenek Başka Bir Şey Yok :R Nasip Demek ki Diyorum ya
Nasip değilmiş demek ki, hayırlısı olsun. Sende bu yetenek varken hocam, hiç sırtın yere gelmez eminim ben. Aynen yetenek gerçekten, ama bu yetenek malesef ki her insan da yok. Benim arkadaşlarım da bile bu kadarını göremiyorum Üniversite 2 birde bunlar. Çok zorlananlar oluyor gerçekten. Ama aslında kolay, yalnız basit demiyorum bile. Kaliteli çok kaliteli işler çıkarabileceğinden adım gibi eminim bu çalışmaları gördükten sonra. Ortak yönümüzün olmuş olmasına da ayrıca çok sevindim. Peşini bırakma, başarılarının devamını dilerim :R
Süper hepsi eline saglık
Teşekkürler :R Moda Tasarımı Hakkında Bilgisi Olan Birisinden Yorum Olmak Güzel :R
Bende Sana Başarılar Diliyorum Canım :R
Çok teşekkür ediyorum o halde :R Belki'leri severim. Belki birgün, beraber çalışma şansımız olur yine böyle Paris gibi Moda meraklısı ve modasıyla ünlü bir şehirle yaptığımız herhangi bir teklif yine çok para kırmayı sağlar Bizde paylaşırız. Kardeş payı, ikimizin emeği.
Nasip Hayır Demem :R
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.