Metal dinlemekle satanist olunur mu?!?

her metal dinleyene satanist diyemem..

fakat kişinin dinlediği müzik türü,,kişinin ruhsal yapısını ortaya koyar....

olunur Tabi... !!! Ferhat Tunç Dinleyince Solcu,ahmet Kaya Dinleyince Bölücu, Turban Takınca Gerici,imam Hatibe Gidince Dinci,her Sakaalıyada Hacı Demiyolarmı Bu ülkede..ee Metal Dinliyosan Da Satanisderler Kardeşim, Tavsiyem Takma Kafana Onları Zamanla Alışıyo Insan...

yok
daa ne her satanist metal dinlermş..artk satanistler toplum yapımızı öğrendi satatnist oldukları anlaslmasn die de açık renkli giyinip pop dinlio:/ bilgilerinize.....

Valla varmı böle bişey bilmiyorum kardeşim ama eger boyleyse çok komigime giti:)
nasılyanı şimdi bizde inançlı oldugumuz anlaşılmasındie kendimizi içkiyemi verelim...

yok yaa sanmam öle bişey yapcaklarını... şeytanları çarpar onları sonra...

olunur Tabi... !!! Ferhat Tunç Dinleyince Solcu,ahmet Kaya Dinleyince Bölücu, Turban Takınca Gerici,imam Hatibe Gidince Dinci,her Sakaalıyada Hacı Demiyolarmı Bu ülkede..ee Metal Dinliyosan Da Satanisderler Kardeşim, Tavsiyem Takma Kafana Onları Zamanla Alışıyo Insan...

:106:

Valla varmı böle bişey bilmiyorum kardeşim ama eger boyleyse çok komigime giti:)
nasılyanı şimdi bizde inançlı oldugumuz anlaşılmasındie kendimizi içkiyemi verelim...

yok yaa sanmam öle bişey yapcaklarını... şeytanları çarpar onları sonra...
Cok guzeL SoyLedın Katılıyorum ..

Çok tuhaf bu düşünce ya:S
Müzikle satanizmin ne alakası var bunları bi türlü insanlara anlatamıyorm bende bateristm ama İnancı ve iradesi olan bi insanın satanizmle işi olmaZ!!

---> Metal dinlemekle satanist olunur mu?!?

müzik evrenseldir

metal dinelyen satanisyt oluyo diyenler

bunu minik beyinlerine soksunlar

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri