Mavi Rüya...

---> Mavi Rüya...

Bugün nasıl bir gün hiç anlamadım.Çalışmadım içimden çalışmamak geldi vede öyle yaptım işte benim işiminde rahatlığı bu.

Sabah her zamanki saatimde saat 9 da kalktım kurulmuş robot gibiyim artık sabah 9'da kalk saçını yıka,traş ol,dişlerini fırçala, annene söyle sana tost yapsın her sabah tost ye tost olana kadar pc'de takıl tostunu yerken fox'un sabah haberlerini izle(birazda haberimiz olsun dışardan dimi ama) tostunu yedikten sonra biraz daha pc'de vakit geçir ondan sonra evden çık.Her sabah böyle geçiyor ya şaka gibi.

Bu aralar sabah kalktığımda onla güne başlıyorum (annemden sonra tabi) bu bana iyi geliyor sanırım.onunda dediği gibi bu kısa zamanda iyi yol katettik aslında.Ne mutlu bize.

Çalışmadım dedim ya aynen öyle gittim işe bi mağazama yakınlarında bir cafe var 12 den 3'buçuğakadar otururmu insan bi yerde ya ama arkadaşlarım vardı tabi yanlız değildim.sonra ordan çıktım reyona geçtim 3 saat üzerine.Ordan istinyepark ve eve geldim.

Yine ilk işim ikindi namazımı kılmak oldu.Ondan sonra pc başına geçtim yine gündüzde bir ara girmiştim ama fazla takılmadım.

Bugün mübarek berat kandili dolayısıyla kuranımı okudum,kaza namazlarını kıldı ve en sonunda yatsı namazını kılarak mübarek gecenin ibadetini bitirdim.Aslında hiç bitmemesi lazım sabahın ilk ışıklarına kadar ibadet etmek lazım.

Bugün iyi bir gelişme daha oldu İzmir'e gitmem kesinleşti ve bileti aldım 00:20 de otobüsüm kalkıyor.İnşallah benim için rahat bir yolculuk olur sanırım eğer bir aksilik çıkmadığı sürece uyumadığım sürece internete giricem.Onun için sordum sana onu.Cuma sabahıda kazasız belasız allah kısmet ederse İzmir'deyim çok şehir dolaştım türkiye'de ama izmir benim için bir ilk olucak.Cumartesi sabahıda dönmeyi planlıyorum çünkü burada da işlerim var.

En önemli işimde Cumartesi akşamı tarkan konseri var ve benim geçen sene olduğu gibi bu senede kaçırmamam lazım.İnşallah bir aksilik çıkmaz.

Bende veda etmiyorum sana yine görüşücez zaten dediğim gibi vedalardan hiç haz etmiyorum.

Herkesin berat kandili mübarek olsun.

İyi geceler sevgili günlük.

---> Mavi Rüya...

hımm herkesin sabahı aynı geçiyor desene .. hayırdır İzmir'e yolculuk ? ilk ?

---> Mavi Rüya...

Biraz ara verdim farkındayım ama sebeplerim var hepsini tek tek yazıcam şimdi.

Perşembe akşamı izmire gidicektim ve cuma akşamı dönücektim öylede oldu zaten ama öncesinde baya bi yordular işte beni ondan sonra o yorgunlukla bide o kadar yol git.Neyseki o gün bütün yorgunluğumu alan bir gelişme oldu çokda iyi oldu.

Gece 00:20 otobüsüyle izmire doğru yola çıktım otobüs yolculuğunu sevdiğim için genelde otobüs kullanıyorum şehir dışına giderken çok uzak olmamak şartıyla.Hayatımdaki en rahat yolculuktu hiç bir şehirlerarası otobüste bu kadar uyuduğumu hatırlamıyorum.Sadece bi feribota binerken gözümü açmışım tekrar uyudum ama bi daha açtığımda daha yen feribota binmiştik öyle bi sıra vardıki tam 2.buçuk saatte ancak binebildik ee haliyle 8 buçukta izmirde olmam gerekirken 11'de izmirdeydim.Bursa'dan izmire askerlik arkadaşımızın düğününe gelicek arakadaşta beni ekmesinmi sinir oldum tabi öylece kaldım neyapsam ne etsem izmirdeki bir diğer askerlik arkadaşımı aradım aksilik ya o da düğüne gelemiyormuş erzuma gidiyormuş.İyice sıkıldım.Düğünü olan arkadaşımı aramak istemiyordum ayak bağı olmamak için ama mecbur kaldım geldik oraya kadar düğüne gitmesem ayıp olurdu bi duyulursa yüzüme bakmazlardı bi daha.Çokmu vefalıyım ne .

Aradım sonunda yapıcak bişey yok bana nereye geliceğimi tarif etti ve tarif ettiği yere gittim ailesiyle birlikte arabayla aldılar beni sağolsunlar.Çok da makara amma güldük bütün gün zaten.Ailesini kuaföre bıraktıktan sonra oturacağı eve gittik evini gösterdi.Bu sefer berbere gittik traş olmasını bekledim ve ordan araba süsleme ve gelin alma.Gelin arabasının önünde ben yanımda şöför.Arkada şöför ve damat.Fotoğraf çektirmeye giderken önümüzü bi grup kestiki çocuklar bi kilometre koştu.Aracın önüne arkasına yapıştılar yere düştüler ama hala bırakmadılar.5'li verdik herbirine ama yetmedi taa fotoğrafçının önüne kadar peşimizdeydi 20 tl daha ver diyordu.Bizim damat çıldırdı baktım çocukları kovalamaya başladı ama yakalayamadı.

Tam 20 araçla düğün salonuna gittik.11:58 'de otobüsüm kalkıcaktı ve düğün saat 9'da başladı.Çok güzel düğün dü de keşke ilk takı törenini yapsalardı geline ve damatla vedalaşamadan ayrılmak zorunda kaldım bindim otobüse koyuldum istanbul yoluna sağolsun damat düün bittikten sonra aradı ve teşekkür etti asıl ben ona teşekkür ederim çünkü bütün gün onunlaydım artık düğünüm olduğu zaman düğün günü zorluk çekmem bütün her şeyi öğrendim.Bu arada otogardan İzmir hatırası almayıda unutmadım.Hemde 2 tane biri bize diğeri o'na.

Cumartesi sabah 8:00'da istanbula indim.Direk eve geldim bide o gün işe gitmem gerekti.Bizim personellerden birinin kpss sınavı vardı ve öğlene kadar ben durucaktım.Zaten yolculuk boyunca topu topuna 2 saat uyumuşumdur.Giderken o kadar rahat dönerkende bi o kadar eziyetliydi yolculuk.Farklı firmlar olmasından kaynaklanıyordu bunlar.Evde kahvaltımı yaptıktan sonra doğru işe gittim.Saat 2 gibi geldi personel ve hemen çıktım eve gelir gelmezde yattım uyudum uyumam gerekti Çünkü Akşama Tarkan Konseri Vardı.

Arkadaş uyandırmasa geç kalıcaktık konsere bi kaç arkadaş toplandık doğru konser alanına gittik birer tanede tükürük köftesi yedikki miss.İçeri giricez ama ne mümkün arkadaş bu ne kalabalık geçen sene çok rahat girmiştim ama bu sene yarım saat sürdü içeri girmek.2 saat te içerde bekledik ilk emre aydındı arkalara oturuyorduk 4 kişiydik.Emre aydın sahneden inince biz başladık kalabalığı yararak önlere doğru ilerlemeye saat 10'da da tarkan çıktı ve biz artık önlerdeydik ama arkadaşlardan biri gitmişti.kaldık 3 kişi konser mükemmeldi kızlar kendilerini kaybetmişlerdi.O'da sen ben gibi insan sen sadece şovunu izlesene adamı naapıcam dimi ama.12'de bitti ve dönüş çilesi başladı.Saat 2:30 da evdeydik gece resmen işlkence gibiydi zaten yol yorgunluğu vardı ve bide konsere gidince bu 2 'ye katlandı.Ayrıca ertesi gün yine işe gidicektim.Eve gittim 1 saat intette takıldıktan sonra(o yorgünlukla birikte bile bunu ihmal etmiyorum hiç.) yattım.

Pazar sabahı kalkar kalkmaz işe gittim.Yine kpss sınavı yüzünden bu sefer başka bi yerde öğlene kadar kaldım öğleden sonra çıktım eve geldimdirek sonunda bugünde bitti. Hayatımın en uzun günlerini yaşadım peşembeden bu yana ama dolu doluydu ve her çok güzeldi.

Artık her şey yolunda gidiyor.Hep böyle devam etmesini diliyorum.

---> Mavi Rüya...

[MENTION=151672]bluee[/MENTION] dolu dolu geçmiş :)
artık bende bir gün böyle uzun uzun yazacağım

---> Mavi Rüya...

[MENTION=151672]bluee[/MENTION] xD

Eveet sonunda günlüğüne gelebildim unutmadan yazayım :I
Hayırlı olsun dicem ama çok geç olcak
shy2.gif

Mavili çiçeklerle ve çikolatayla geldiim :R

1179__DSCN1923.jpg

cikolata1.jpg

Umarım günlüğünü hep güzel günlerinle doldurursun, hayırlı olsun kubii xD
Takip edicem :Ü

Dipnot: Hepsini tek tek okudum yoruldum :M :I

---> Mavi Rüya...

[MENTION=151672]bluee[/MENTION] dolu dolu geçmiş :)
artık bende bir gün böyle uzun uzun yazacağım

[MENTION=151672]bluee[/MENTION] xD

bekliyceğim seninde uzun uzun yazılarını o zaman.

Eveet sonunda günlüğüne gelebildim unutmadan yazayım :I
Hayırlı olsun dicem ama çok geç olcak
shy2.gif

Mavili çiçeklerle ve çikolatayla geldiim :R

1179__DSCN1923.jpg

cikolata1.jpg

Umarım günlüğünü hep güzel günlerinle doldurursun, hayırlı olsun kubii xD
Takip edicem :Ü

Dipnot: Hepsini tek tek okudum yoruldum :M :I

:160: kandıramazsın beni bi çikolata ve çiçekle daha büyük şeylerle gel bana.

Sonunda okuyabildin gerçi ben hepsini tek tek okuduğuna inanmıyorumda yinede teşekkürler.

---> Mavi Rüya...

2 gündür internet olmadığı için dün yazamadım kusura bakma.Bende dünü ve bugünü yazarım telafi ederiz artık.

10.07.2012

yani dün ne yaptığımı hatırlamıyorum. düşüniyim biraz evet evet işe gittim yine ne olabilirki akşama yine maçım vardı eve zamanında geldim yedim yemeğimi doğru maça gittim. 10-11 di bu sıcaktada maç hiç yapılmıyor inşallah ramazan da çağırmaz yoksa iftarı açtığımız gibi maça gideriz.sahura da kalkamam tabi neyse golümüde attım fazlada zorlamadım kendimi zaten nedeni anlamadığım bi şey var bu günlerde çok çabuk yoruluyorum sanırım kilo aldım ondan olabilir.İtiraf ediyim duba gibi oldum.Neyse eve de geç geldim haliyle 12'ye geliyordu internette yoktu doğru yatağa veee..

Ertesi gün olur hemen yani 11.07.2012

hemen wi-lan olan yere gitmem lazımdı çünkü netten epey uzak kaldım ve kanyona'a daldım girdim telefondan 1 buçuk saate kadar netteydim ve çıktım kredi kartı borçlarımı ödemem lazımdı maaşım dün yattı ve bugün bitti şimdi bekle allah bekleki 10 ağustos gelsin bu ay kaç çekiyordu? Soru sormuşken devam ediyim sorularıma günlüğümden sıkılıyormusunuz?

Her neyse borçlarımdan kısmende olsa kurtuldum rahatlamıştım en azından ondan sonra çalışmaya devam tabi.

İçimde öyle bir sıkıntı varki biri dokunsa ağlıycak haldeyim yani. Tam herşey güzel derken bi yerden illa bişey patlak vericek.Hiç neşem yok benim bu akşam kusura bakmayın.

İyi geceler.

---> Mavi Rüya...

Günlüğüm seni çok uzun zamandır ihmal ettim biliyorum ama ramazan dolayısle ara vermiştim.İnşallah bolca vaktim olurda yazmaya devam ederim.

Şimdi sen bana ramazan nasıl geçti diye soruyorsun?
Ramazan çok sıcak ve susuzluk çekerek allahın gücüne gitmesin.Ama bir kere bile orucumu yarım bırakmadım bırakamazdım.Çok güzel gelişmeler oldu ramazan ayında ayrıca onunla çok güzel bir yola girdik ve mutlu sonla biticek inşallah.Allahım sen bizi ayırma.Herşey çok güzel.

Bayrama gelelim şimdide
ilk gün mezarlık ziyaretleri sonraki 2 günde izmite dedemlerin yanına güzeldi bayramım inşallah herkesin bayramı güzel geçmiştir.

Bu aradada onunla beraber geçirdiğim ilk gün ve sonraki günlerimiz hepsi mükemmeldi dahada mükemmel olucak inşallah canımsın.

Bayram haftasından hemen sonraki hafta izne çıktım ve bi kaç gün sonrada trabzona uçtum ordan da rizeye 4 gün kaldım ve güneşi göremedim.Ve onu çok özledim hep aklımdaydı.Dünde dönüş yaptım.

Bugün ilk iş günümdü izinden sonra bi baş ağrısı vardıki anlatamam birde üstüne diş ağrısı eklenince of diyorum.Bu sebepten dolayı eve geldim birde akşama halısaha maçım vardı aldım bir ilaç en azından biraz idare etti ve şu anda hala ağrımakta dişim.İnşallah bu gece uyurum günlüküm.

Son olarak Seni Seviyorum.

Son düzenleme:
---> Mavi Rüya...

09 Eylül 2012

Bugün belkide en güzel günümdü.Pazardı ve ben izinliydim ve bu demek oluyoduki bitanemle görüşücektim.

Sabah saat 10:30 da kalktım kahvaltımı ettim ve evden çıktım bağcılara gidicektim sınavı vardı uzun bir yolculuktan sonra bağcılara vardım buluştuk ve
ordan bakırköye gittik sınava girdi inşallah biraz da olsa şans getirmişimdir canıma.
Sınavdan çıktıktan sonra çok güzel bir mekana oturduk ve nerdeyse hava kararana kadar ordaydık.Seninle yaklaşık olarak 7 saat geçirmenin tarifi yok.

Bugün herşey çok güzeldi umarım böylede devam eder.Hiç bitmesini istemediğim bir gün bitti bugün.

---> Mavi Rüya...

[MENTION=151672]bluee[/MENTION]

Seviyorum seni…

Canımda ki yasayan can. Her an seninle yasıyorum.karanlık gecemde gözlerin düşüyor bir yıldız gibi.Üşüyen günüme sevgin sıcaklığıyla süzülüyor yüreğime.seni sevmek için kalbimdeki umut kırıntılarını senin yüzündeki tebessümlere yüklüyorum.Dilimde söylenen her şarkıda sana birken daha ” seni seviyorum ” sesleniyorum. Kısın ortasında kalmış bedenimi sevginle ısıttın.

Seni seviyorum. Belki sana söylenen her kelime basittir. Süslü değildir kelimelerim. Keşke senin sevgi denizinde bir damla su olabilseydim. Seni sevmek bir kuru ekmeği paylaşmak gibi. Her lokmada daha çok sevmek seni. Sana sevdalanmak yağmurun içindeyken gökyüzündeki nazenin çiçeklerin gövdelerine düşmek gibi. Yıldız olup senin karanlığında gözlerinde kaybolmak belki senin sevginde nefes almak. Yalnızlığa perdeleri çekip mutlulukların gölgelerinde serinlemek seninle…

Daha çok sevmek için yüreğine konakladım. Bir misafirdim ilk önceleri ama seni sevdikçe artık senin kalbinde kalıcıyım. Her kısın ortasında sıcağı arıyorum ne de yazın ortasında serinlemek için rüzgarı soruyorum… Tek yaptığım seni, senin kalbinde yasayarak seviyorum. Dertlerimi sende unutup hayatın acı suretlerine gülümsüyorum. Kalabalık şehirlerinden uzaklaşıp senin yüzünle aynalarda yarınlarıma bakabiliyorum. Seni canımdan öte seviyorum.

Uçurumun kenarında solmayı bekleyen bir çicekken senin sevginle yeniden mutluluklara tomurcuk acıyorum… Her sabah perdeleri aralayıp senin gün ışığında sevgini aralıyorum. Sen farklısın. Canımdan birisi, nefesimin mutluluk rengindeki suretisin sen… Adını konulmamış sevdanın en güzel erkeğisin. Belki kalbimdeki tek can. Hayata dair tek umudumsun. Seninle yasayıp seninle hayata bakabilmek… Düşündükçe seni aklımda büyüyor bu sevdan. Daldıkça gözlerim ufka senin göz bebeklerin geliyor. Büyüdükçe gözlerin satırlara dökülüyor sevdan… Her dizede seni yazıp seni yasıyorum. Sen nefes aldıkça ben mutluyum buralarda.

Seni seviyorum… Belki hayatımda bir kez böyle çok sevmişken seni kalbime hediye ediyorum… Zenginim çünkü seviyorum seni. Zenginim çünkü senin tarafından seviliyorum. En büyük hediyem senin askın. Her nefesim sana armağan olsun… Hayatımdaki en büyük asksın. Ve son sevdamsın yarınlara dair.
Seni seviyorum. Kanatlanan her kusun göz bebeklerine yarınlarında yasayacağın mutlulukları yükledim. Her sahile vuran dalgaya yarınlarındaki sarılacağın umutlarını yükledim.

Seni seviyorum. Öylesine seviyorum ki bu dünyada kavuşamasa da kollarımız; seni Cennetin güllere acılan bahçesinde seni bekliyor olacağım. Ve sen yasadıkça bu nefes senin için atacak. Her gece sana dua ederek sarılacağım uykulara. Esen her rüzgârda senin kokunu arayacağım. Ve seni kalbimin en derin yerinde yasacağım. Seni sen diye canımdan bir can diye seveceğim.

Seni seviyorum Kubilay...Hem de Canımdan öte

1093490864a3.gif

Son düzenleme:
---> Mavi Rüya...

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] hayatım beni çok şaşırttın ama bir o kadarda mutlu oldum

Seni Çok Seviyorum bitanem iyiki varsın iyiki hayatımdasın

---> Mavi Rüya...

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] hayatım beni çok şaşırttın ama bir o kadarda mutlu oldum

Seni Çok Seviyorum bitanem iyiki varsın iyiki hayatımdasın

Canımın İçisi Birtanem.. Mutlu Olmana Çok Sevindim :R

Sende İyi ki Varsın .. İyi ki Birlikteyiz :love3:

---> Mavi Rüya...

Evet günlükcağızım uzun zamandır yazmıyordum bugünü yazıyım bari de ayıp olmasın

Bugün sabah erkenden kalktım ne işim varsa pazar sabahı erkenden kalkmaya ama işte annem malumunuz kahvaltımızı yaptık öğlene doğru Ramazanla buluştum 2. kahvaltımıda onunla yaptım Ramazan her pazar olduğu gibi kız arkadaşıyla buluşucaktı bende peşlerinden (zorlada olsa) neyse napalım nedelim hadi dedik salacağa gidelim havada güzel ramazanla gittik üsküdara 1 saat burcuyu bekledik falanda filanda bu arada [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] ye haber vermeden yerimden kıpırdamıyorum çünkü seviyorum onu.

çay kahve içtik ve erkenden kalktık orda en az 2 km yol yürümüşüzdür bugün tekrardan büyükdereye evimize yol aldık.Yarın iş var ve ben gitmek istemiyorum.puff.

NOT: Seni Seviyorum

---> Mavi Rüya...

bu arada [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] ye haber vermeden yerimden kıpırdamıyorum çünkü seviyorum onu.

NOT: Seni Seviyorum
:R Tabiki de kıpırdamayacaksın
Bende Seni Çok Seviyorum Birtanem

---> Mavi Rüya...

480760_377976912306403_779049937_n.jpg

:eda: Canımdan Bir Parçasın ..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri