Mavi Rüya...

---> Mavi Rüya...

Bugün çok güzel başladı öyle devam etti ve böylede bitti.Günün Özeti.

Sabah kalktım evden çıktım içimde ayrı bir mutluluk sebebini ben bile anlayamadım ayrı bir heyecan neden bilmiyorum belkide mübarek gün ondandır.Hiç birşey moralimi bozamazdı bugün ve öylede oldu.Akşam arkadaşla buluştuk bu günün üzerine bide playstation oynadık şu playstationdanda playstation oldu olası hiç anlamamışımdır.Araba yarışı yaptık yenildim haliyle.Eve geldim saat 10'du [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] ve [MENTION=155776]lolamera[/MENTION] ya yemek tarifi verdim çinden aldığım aşçılık kursuna dayanarak.Kısacası bugün çok güzeldi umarım her günüm bu kadar güzel olur.

---> Mavi Rüya...

Şükür çekebildim buraya birilerini hahaha
Sağolasın arkadaşım ayrıca senin beni etiketlediğin parçayı dinledikten sonra moralim tavan yaptı xD

---> Mavi Rüya...

Bende Girmem Pek Günlük Bölümüne Ama Takip Ederim Artık :R Arkadaşım ..

Daim Olsun Mutluluğun Moralin Düşmesin Yerlere :R

---> Mavi Rüya...

Hiç Çalışasım yoktu bugün gerçi cumartesi günleri hiç olmamıştır neden bilmiyorum sanırım haftasonu psikolojisi nitekim çalışmadımda sabah erkenden işe gittim bir an önce işlerimi halletmeliydim ve saat 4'e kadar bitirdim işlerimi bir an önce eve attım kendimi güzel bir hava vardı ama dışarı çıkmak istemedim.Sanırım burası daha iyi geliyor bana.Dışarı o sıcakta naapıcam alışverişte yapmam lazım ayakkabı alıcam yarın bakarız artık.Çok üşengeçim su içmeye bile üşenmekten kalkmıyorum.Ama ben böyle mutluyum.
Bu arada bu haftasonu Balıkesire gidicektim ama iptal ettim oraya gitmeyi bile gözüm almadı.Noolucak benim bu halim?

---> Mavi Rüya...

Bugün neyaptın dur bakim.
İzin günümdü bugün sorsan ama yine 8'de dikildik ayağa annemler şileye gidiceklermiş sünnet düğününe bizim dünürlerin bir tanıdıklarının neyse gitsinler evde bana kalırdı ne güzel ama babam gitmedi bu sefer yine evde tek kalamadım arkadaş.Neyse babam bi kaç saatliğine çıktı dışarı sadece bende evde tek kaldım.Nemi yaptım hiçbişey sadece evde tek kalmak bazen huzur veriyor insana ondan.Babam geldikten ben arkadaşla sözleştim üstte bahsetmiştim ayakkabı alıcaktım evet gittim aldım baya dolaştıktan sonra çok zor seçerimde aynı yemekte olduğun gibi giyimdede seçiciyimdir.Neyse ayakkabıyı aldık dönüşe geçtik dedem geçen gün düşmüştü yolda dedeme bir geçmiş olsuna gitmem lazımdı gittim canım dedem onu çok seviyorum ben 1 saat kadar ordaydım ordan eve geldim bi kaç saatte evde takıldım.Arkadaş sahile çağırdı aldık çekirdeğimizide sahile indik.Herkes bize bakıyor sahilde bi çekirdek yiyen biz vardık sanırım ondan her yer çekirdek kabuğu olmuştu oturduğumuz bankın etrafı yani.Diğer arkadaşı aradım onu da çağırdım oda geldi öylece oturduk sohbet muhabet kalkalım dedik ve evin yolunu tuttuk.Eve geldiğimde saat 11'di erken girmiştim eve nasıl olduysa ben akşam dışarı çıktığımda gece yarısından erken eve girmem ama bu seferlik oldu işte.Bi dahaki Sefere telafi ederiz artık.Gece boyunca eve gelmem böyleliklede telafi etmiş olurum.

---> Mavi Rüya...

Hafta kötü başladı aslında bir yandan kötü bir yandan iyi diyelim.Baktığım mağazalarımın çoğu yok artık ürün vermiyceğiz oralara.Bunun kötü olan tarafı napıcam ben kalıcak bi kaç mağazam canım sıkılıcak iş fazla olmıycak, çok dolaşamıycam,bir yere kısılıp kalıcam vs. gibi şeyler.İyi olan tarafıda bunun tam tersi işim azalıyor kendime daha da çok vakit ayırabilicem bu sıcaktada dolaşılmıyor zaten.İşte gün böyle başladı.Bugünkü tek sıkıntı buydu her gün bişey çıkıyor ya yarın bakıcaz artık kim bilir ne olucak.eve geldim yemek yedim maça gittim iyiydi güzeldi hoştu gollerde attım da yürüyemiyorum ya bacaklarımı hissetmiyor gibi bişey sanırım bu maç olaylarına bir ara vermem lazım yaşlandık artık ee naapıcan bu arada acaba birileri beni aradımı.

---> Mavi Rüya...

bende dıyorum bu mavı ruya nedır :D
hayırlı olsun gunlgun ıyı seylerle doldurusun ınsallah

---> Mavi Rüya...

3 Temmuz 2012

Şu işe gideceğim vakitlerde bir türlü erkenden kalkamıyorum ama izinli günümde 8'de ayaktayım bunu çözebilmiş değilim daha.dünkü yorgunluğumun ardından sabah kalkmaya çalıştım ama kalkamadım tabi 1 saat yatakta gözlerim açık yattım.kalktım hazırlandım kahvaltımı ettim hep işe gitmeden önce bilgisyarın başına otururum buda alışkanlık oldu bende yine öyle yaptım. Sakin bir gün geçirdim bugün keşke her günüm böyle geçse zaman nasıl akıp geçer anlamam valla bir bakmışım yaşlanmışım.

Bu arada onun gitmesine gerçekten üzülüyorum.1 ay yokmuş çok uzun süre keşke ordanda girebilseydi ama telefonda çekmiyormuşki nasıl girebilsin.Acaba bilmerek kırdınmı onu anlamadım.

---> Mavi Rüya...

neden üzülüyorsun ? :R üzülme etiket atcaklar vardır :R sende atıyorsun ya :R

[MENTION=151672]bluee[/MENTION]

Son düzenleme:
---> Mavi Rüya...

ya saçmalama o işin espirisiydi senle muhabbetimizi özliyceğim ben onun için üzülüyorum:R

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri