Üye Resmi maryana

---> ilizyoniz resimleri

Takma abim. Bende gözlük takıyorum.

Allah istediğne bagıslasn.

Ben döverim onları bana söylersin xD

---> ilizyoniz resimleri

Abi takma derken sana söylediklerini umursama demek istemistim :I

---> ilizyoniz resimleri

:) cocukca dusunmussun :) gozluk takiyorda insan dalga gecilirmi hic? ilkokul cocuklari degiliz ya...
dunyada milyonlarca gozluk takan var ve o milyonlardan biride benim :)
zaten gozluksuz gorduklerinin %50 sinden fazlasida lens takiyor :)

ALLAH sevdiklerine bagislasin kardesim....

---> ilizyoniz resimleri

:) cocukca dusunmussun :) gozluk takiyorda insan dalga gecilirmi hic? ilkokul cocuklari degiliz ya...
dunyada milyonlarca gozluk takan var ve o milyonlardan biride benim :)
zaten gozluksuz gorduklerinin %50 sinden fazlasida lens takiyor :)

ALLAH sevdiklerine bagislasin kardesim....

eski den öyleydi daha şimdi olmuyor artık

teşekkür ederim

---> ilizyoniz resimleri

Görme Problemi dalga geçilecek bir durum değildir . Aksine yardımseverlik duygularının ön planda tutulacağı bir durumdur . Lise dönemlerinde bir arkadaşımız vardı . Geçirdiği kaza nedeniyle , gözlerinde %70 görme kaybı vardı . Gerek hocalarımız gerekse bizler , her sınavda kendisine yardımcı olurduk .

Küçümsenecek yada dalga geçilecek bir tarafını göremiyorum . Güzelliği veren de ALLAH alanda ALLAH ise , Şükretmeyi bilmek gerek .

Aklıma gelmişken bir anımı paylaşmak istedim ;

Çalışma hayatının içerisinde yer aldığım bir dönemde , öğle yemeğine dışarıya çıkmıştık . Her neyse yemeklerimiz önümüzde sohbet koyu bir yandan karnımızı doyuruyoruz . Yemek almak için ayakta sarışın uzun boylu manken gibi bir hatun gözüme ilişti . Gerçekten de yan profilden çok hoş görünüyordu . Bir ara yemeği bırakıp film seyredercesine onu izlemeye başladım . Yemeklerimiz bitti , hesabı ödedik . Tam çıkarken tekrardan göz göze geldiğimizde yüzünde ki " Yanıklar " dikkatimi çekti . O durumda şaşırmıştım açıkçası .

Şükretmeyi bilmek gerekiyor , insanlarla dalga geçmemek gerekiyor ki bir zaman sonra kendi başımıza da gelmesin benzer durumlar .

Sende ki özgüven karmaşası ama kendine güvenmelisin . İstediklerin yanında olur zaten , istemediklerini de koyver gitsin . Hepsi yolunda olsun .

Allah gönlüne göre versin .

---> ilizyoniz resimleri

Görme Problemi dalga geçilecek bir durum değildir . Aksine yardımseverlik duygularının ön planda tutulacağı bir durumdur . Lise dönemlerinde bir arkadaşımız vardı . Geçirdiği kaza nedeniyle , gözlerinde %70 görme kaybı vardı . Gerek hocalarımız gerekse bizler , her sınavda kendisine yardımcı olurduk .

Küçümsenecek yada dalga geçilecek bir tarafını göremiyorum . Güzelliği veren de ALLAH alanda ALLAH ise , Şükretmeyi bilmek gerek .

Aklıma gelmişken bir anımı paylaşmak istedim ;

Çalışma hayatının içerisinde yer aldığım bir dönemde , öğle yemeğine dışarıya çıkmıştık . Her neyse yemeklerimiz önümüzde sohbet koyu bir yandan karnımızı doyuruyoruz . Yemek almak için ayakta sarışın uzun boylu manken gibi bir hatun gözüme ilişti . Gerçekten de yan profilden çok hoş görünüyordu . Bir ara yemeği bırakıp film seyredercesine onu izlemeye başladım . Yemeklerimiz bitti , hesabı ödedik . Tam çıkarken tekrardan göz göze geldiğimizde yüzünde ki " Yanıklar " dikkatimi çekti . O durumda şaşırmıştım açıkçası .

Şükretmeyi bilmek gerekiyor , insanlarla dalga geçmemek gerekiyor ki bir zaman sonra kendi başımıza da gelmesin benzer durumlar .

Sende ki özgüven karmaşası ama kendine güvenmelisin . İstediklerin yanında olur zaten , istemediklerini de koyver gitsin . Hepsi yolunda olsun .

Allah gönlüne göre versin .

arkıdışına çok geçmiş olsun yardımcı olmak büyük sebabtır ben de gittiğim kurtata gözden alsun diyer rahatsızlık olsa da yardımcı oluyorum ben yardığım ettiğim zaman rahatlıyorum

---> ilizyoniz resimleri

Takma, Herkezi Abi.
Maşallah Allah Sevdiklerine Bağışlasın :R

---> ilizyoniz resimleri

Gözlük takıyorsun diye dalga mı geçiyorlar ?
Vur ağzına 2 tane otursun aşağıya.

Foto gayet güzel :)

---> ilizyoniz resimleri

848rp.jpg

848v8.jpg

848wp.jpg

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri