Üye Resmi maryana

---> ilizyoniz resimleri

bende genc yaslarimdan beri gozluk takiyorum.genc yasda takma dis de taktik,ama hic bir zaman utanmadim,kimse kimsenin ozurune kusuruna bakmamali bakanlar kara cahildirler.
.resimlerini bizlerle paylastiginiz icin tesekkurler.

---> ilizyoniz resimleri

insanlar tuhaftır,hatalarını başlarına gelince anlarlar buda ilginçtir..
arkadaşım,iyi yaptın koydun,doğayla başbaşa güzel resimler (=

---> ilizyoniz resimleri

karizmatiksin arkadaşım Allah sevdigine bagışlasın gözlük artık moda hem) herkes takıyor

---> ilizyoniz resimleri

Bende gözlük takıyorum :8:

Millet beğensin beğenmesin boşver abi
Hiç bir şey kendi sağlığından önemli değil

---> ilizyoniz resimleri

çok güzel resimler ... Allah nazarlardan saklasın ... Sevdiklerine + Sevenlerine bağışlasın :106:

---> ilizyoniz resimleri

Agir basli Efendi birisin bu Resimlerindende belli ayrica gözlük yakisiyor sana .

---> ilizyoniz resimleri

GözLük Takıyorsun Diye Yadırgama Kendini Lütfen DaLga GeçenLeri Bırak OnLarı n Zaten Lak Lak İLe ÖmürLerini Bitirecektir, GözLük Aksine Çok Yakışmış ALLah Sahibine BağışLasın .OnLara İnat ResimLer İçin +rep

---> ilizyoniz resimleri

Sıkıntı yapmana gerek yok bence. Gözlük takman kusur deil Allah vergisi kardeşim.

Gönlünce olur inşallah herşey

---> ilizyoniz resimleri

GözLük Takıyorsun Diye Yadırgama Kendini Lütfen DaLga GeçenLeri Bırak OnLarı n Zaten Lak Lak İLe ÖmürLerini Bitirecektir, GözLük Aksine Çok Yakışmış ALLah Sahibine BağışLasın .OnLara İnat ResimLer İçin +rep

ben de artık umursamı yorum öyle kişileri ben gözlük takmaktan pişman değilim

---> ilizyoniz resimleri

ben de artık umursamı yorum öyle kişileri ben gözlük takmaktan pişman değilim

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri