losemi tasıyıcısıyım

Allah yardımcın olsun kardeş pozitif biri olmana sevindim çünkü hastalıklardan kurtulmanın en ii yolu morel kardeşim halamdan biliorum halamın hastalıgından olanlar 1-2 ay içersinde yatalak oluolarmış ama öle bi morel vardı ki halam da hayata pozitif bakan hep gülen neşeli biriydi ve o duruma düşmedi hastalıgına hükmetti inşallah sen de bu morelle kurtulursun

çok üzüldüm arkadaşım :( çok geçmiş olsun sen böle gülümsemeye devam et ama gülücüklerin yalandan olmasın..harbiden gül..seni üzenlerinde köküne kibrit suyu..sallaa yterki sen üzülme..

Hayatta Hepimizin aşına köTü şeLer geLeßilir sen ßöLe durumlarda hayatındaki iyi şeLeri düşünceksin ßunLarLa teselli olcaksın sevdiin çocuu düşüün aileni düşün eminim onlarda senin kadar üsülüolardır geçmiş olsun üzerinde pek bi hakkım oldunu zannetmiorum ama yinede helal olsun

Axigirl seni tanımıyorum ama hayata bakışından dolayı seni kıskandım bende öyleyim hayata pozitif bakıyorum ama benim bi derdim ama sen çok güçlü bi insansın seni seviyoruz tüm forum olarak

kardeşim boşver braışmış falan sen bu durumdayken başkasını hatta hiçkimseyi takmamalısın...başlayan her yeni güne umutla bak ok ;) :)

çok geçmiş olsun cnm allah yardımcın olsun pozitif olman çok güzl bişey umarım bu pozitif tutumunla bir an önce eski sağlıına kavuşursun

ay$ecim aLLah aCiL $ifalaR werSiN ßisim çoqumus Seni HeRnekadaR TanımasaqTa Herzaman yanındayıs :) azmini arttır ya$ama sıqı sıqı tutun emin oL aLLahın izni we senin azminLe hepsi qeRide kaLıcaq ßiz ßuna iNanıos Sende inan we hayaTa tutun azmini ümidini asLa yitiRme :) ßisLeR yanındaıs ;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri