losemi tasıyıcısıyım

gecmıs olsun ayse bılmıodum..

msn de senı kırcak laflar sölemistim sanırım :)

kötü dusunme kötü olur ıyı dusun ıyı olsun cnm :)

ben anLamadım ama :$ özür dilerim

Acil Şifalar Diliyorum

Geçmiş OLsun

Geçmişi Unut , Geleceğe Baq We MutLu & Pozitif Bir İnsan Ol ..:) Herşey Düzelir Umarım

tanımıyorum sizi ama Allah şifanızı versin yazınızı okudum pozitif birisisiniz inş. yenersiniz

itiraf ediorumki ben bi losemi hastalıgı tasıyıcısıyım ve her an kronik hasta durmuna dusebilirim ayda basen hergun yaada her hafta kemoterapi goruyorum...her an hersey olabilir bunun için forumdaki tum arkadaslardan helallik istiyorum en cok sefindiğim şey olurken bile dilimde ve yuregimde barısm yhane tek askım olacak seni hep sefdim sefcegim sen sefsende sefmesende...belki bu yasdıklama inanrsınıs yhada inanmassınıs ama durum bu.. ama herseye ragmen bunalım takılmıyorum biliorumki hayata positif bakıyorum ve bole yaparak herseyi yenecegimi biliorum hakı olan yada olmayan butun forumcalara tsk...

gçmiş olsn ayşe bnde kan kanseriyim.bu zmnda tıp çk ilerledi sn umudunu yitirme sakın herşey insanın elinde bunu unutma bnde şu an tedavi görüorum ama bnm anlamadığım gerekli zmnlarda tedavi görmen gerekmio mu bnm öle mesela radyoterapi görüyorum haftada 5 gün uygulanıo belli hep aynı saatte kemoterapide bnm öle sn bi doktoruna fln danış bnce cnm nesse tkrr acil şifalar durmun daha ii olur inş

gecmış olsun boşver uzulme ınsan kaderını kendı yaratmıyo oyusden gelenı yaşıyoruz acil şifalar dılerım cnm

Çok geçmiş olsun..

Bazen sadece hayata tutunmak yetmiyor, daha fazlasını istiyor bizden yaşananlar..

Herşeye rağmen dik durman ümidiyile..

kardeş çok geçmiş olsun İNŞ ALLAHIN İZNİYLE KURTULURSUN BU HASTALIKTAN...allah yardımcın olsun birde hayata böyle pozitif bakmaya devam et....hepimizin hakkı sana helal olsun

çok geçmiş olsun ayşecim Allah'tan sana acil şifalar ailenede sabır diliyorum.kendine dikkat et hiç moralini bozma inşallah tez zamanda iyileşirsin

hepinize cok tesekkurler arkadaslar bu arada doktor kan degerlerimin yukseldiğini soledi bundan sonra tek yapacagım sey iyileşecegime inanmakmış bunlar olduktan sonra ileşirmişim tabe su bana azap cektiren azrail olmadıgı surce

Allah dermansız dert vermiyo...
Seninde kurtulacağına yürekten inanıyorum,seni tanımasamda :)
Barış sana da diyecek bişi bulamıyorum :)

Tüm hastalar,hastalık durumunda senin gibi bi zihniyete sahip olsalar,kanser grip kadar basit bi hastalık olurdu heralde :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri