losemi tasıyıcısıyım

axigirl

Bayan Üye
itiraf ediorumki ben bi losemi hastalıgı tasıyıcısıyım ve her an kronik hasta durmuna dusebilirim ayda basen hergun yaada her hafta kemoterapi goruyorum...her an hersey olabilir bunun için forumdaki tum arkadaslardan helallik istiyorum en cok sefindiğim şey olurken bile dilimde ve yuregimde barısm yhane tek askım olacak seni hep sefdim sefcegim sen sefsende sefmesende...belki bu yasdıklama inanrsınıs yhada inanmassınıs ama durum bu.. ama herseye ragmen bunalım takılmıyorum biliorumki hayata positif bakıyorum ve bole yaparak herseyi yenecegimi biliorum hakı olan yada olmayan butun forumcalara tsk...

Gecmis OLsun Ayse..

Biliyorum Ben Senin hastaLigini..

a$kIn Hakkinda Yorum Yapmicam.

Sıkma Canını Hersey Bir Gün Yoluna Girer.. ;)

çok geçmiş olsun sen hayata pozitif olrak bakmaya devam et herşey istediğin gibi olcak emin ol inş en kısa zamanda iyileşirsin ;)

neolursa olsun daha pozıtıf olmalısın zaten oylesındır emınım ama herzaman daha kotulerını dusunerek sukretmelıyız suan bızımlesın aramızdan ayaktasın

umarımkı en yakın zamanda bunuda atlatırsın ..

allah yardımcınız olsun

Gecmi$ olsn Bn seni Arkada$ olarak görüyorum

Benim SevgiLim Yani a$kım Dark_girL

Dark_girLi seviyorm sadece

Sn benim Sadece arkadaşımsın aYşe .

sana gel benim askım ol demedim ben bole iim saol benim askım bana yetio sen olmasanda olur...saten nasıl asık oldum bilmiom aaask işte neye kondugu belli olmuo..yinede tskk..

Güle Güle Ayse

Kendine Dikkat Et

Takma Kimseyi Kafana..

Sagligin Herseyden Önemli.

çok geçm,ş olsun... yüzünden tebessümünü hiç düşürme... ve şükret.. üstesinden gelirsin emin ol... allah yardımcın olsun.. umarım sağlığına kavuşursun biran önce ;)

canım aşılmayacak şey yok sen kendini bırakma azimli ol yeter allah acil şifa verir sen yüreğini temiz tut ona inan yeter senin için üzüldüm demiyecem çünkü sen güçlü birisin ve yenebilecegine inanıyorum savaşında başarı diliyorum canım ben sana...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri