LiverPooL 8 Bjk 0 LİVERPOOL beşiktaş 8 0 olay mac tarihe geçti

bune yaw artık çarşıyız die millete havada atamıyoz geçen yedi yaşındaki çocuk bile bana laf söledi varmı böyle bişe:D:D:D:D

ama yine bjk yatsın kalksın taraftarına şükretsin başka bi takımın tarafları olsa -misal fb- o futbolcuları linç ederdi.

unutmayalımkı fener avrupaya gıdıp 0 puan cekıp gldıgı zamanlarda kımse fenerle dalga gecmıyordu eger 8 tane yedıyse bu takımın hatasıdır ama kımse yok turkıyenın takımı degıl yok 8 tane falan dıe laflar etmemelı o koklu bır takım kı 1903 de kuruldu gs we fener daha kurulsakmı dıye dusunurken o tarıhde war olmustu.... ben KsK Lıyım ama goztepenın seneler ıncekı avrupa basarısını tebrık ederım su anda mahalle takımları lıgı olarak hıtap edılen yerde dahı olsa o bır turk takımı we gecmısındee sanlı ısler yaptı su anda adı lekelı ama İnanıyorumkı tarıhınden ders alarak bu sanlı ıslere devam eddıcemtır
bjkde bole ısde her takımda oldugu gıbı elbette bır sınır bıırıkır bırıkır ve bır yerde bosalır bu mac oyleydı ama unutmayınkı sız ne kadar dedgıl dedsenızde o bir TÜRK takımı we ole kalıcak
hem tarıhe adımızı altın harflerle yazdırsdık Ne war bunda:D

her zman soluyorum soylerım

ÖlüMünE BjK DeGiL 8 TaNe 80 TaNe YeSeNdE GeNe AtkıNı BoyNuMa AsK kInI KaLBımE DoLaR GeZErım

arkadaslar neden bu skora bu kadar cok seviniosunuz ingilizler in bi Türk takımını yenmesi size nsıl bi gurur verio ? bizde gördük 6-2 lik manchester mağlubiyetleri ben sahsen bunlara cok üzülmstm ama simdi anlıorm ki keske üzülmsydm bundan sonra olympiakos-fenerbahce oynasın yunanları tutucam ! gs liler dısında kimse üzülmedi bu mağlubyete !

siz yine sükredin 20 tane iyi yemediniz ama bi bakıma iyi ilk önce yendiniz sonra yenildiniz ilk yenmeseydiniz 8 tane yemezdiniz liverpool hırs yaptı siz yenince:D:D:D

eskiden siz yapıodnuz şimdide bırakın biz yapalım sizde benfica'ya 7-0 yenilmişsiniz tarihte. en azından biz ''0'' cekmiyoruz !!!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri