LiverPooL 8 Bjk 0 LİVERPOOL beşiktaş 8 0 olay mac tarihe geçti

tamamda 8 gl yıyereke turkıyeyı rezıllıgıyle tarıhe gecıren bır takım ıcın turkıye temsıl edıyor dıyerek cekılemez kımse ..

edıyorsa adam gıbı edıcek top oynamasınlar ozaman .. !

turkıyeyı rezı lettıler ..

ben bjk yı turk takımı saymıyorum artık ..

turkıyeyı tarıhe gecırdıler ...

ama kotu olarak ..

turkıye degıl bjk utansın :160:

reis : öbür dediklerin kendi fikrin ''AMA'' ''ben bjk yı turk takımı saymıyorum artık .. '' lafını yakıstıramadım sana ..KİMSENİN AMBLEMİNDE OLMAYAN AMBLEMİMİZDEKİ O TÜRK BAYRAĞI OLDUĞU SÜRECE BEŞİKTAŞ HER ZAMAN TÜRK KALICAKTIR ..!!

:D:D:D bence bjk üst tura geçerse bi rekora daha imza atcak - bilmem kaç averajla üst tura çıkan ilk takım diye :D

bak bu ama yanlış bi düşünce kötü yanları örnek almıcan iii yönleri alcan bak şimdi nasıl o takım :D neise y.demirörene rağmen yinede insalla üst tura çıkarsınız D:

unutmayalımkı fener avrupaya gıdıp 0 puan cekıp gldıgı zamanlarda kımse fenerle dalga gecmıyordu eger 8 tane yedıyse bu takımın hatasıdır ama kımse yok turkıyenın takımı degıl yok 8 tane falan dıe laflar etmemelı o koklu bır takım kı 1903 de kuruldu gs we fener daha kurulsakmı dıye dusunurken o tarıhde war olmustu.... ben KsK Lıyım ama goztepenın seneler ıncekı avrupa basarısını tebrık ederım su anda mahalle takımları lıgı olarak hıtap edılen yerde dahı olsa o bır turk takımı we gecmısındee sanlı ısler yaptı su anda adı lekelı ama İnanıyorumkı tarıhınden ders alarak bu sanlı ıslere devam eddıcemtır
bjkde bole ısde her takımda oldugu gıbı elbette bır sınır bıırıkır bırıkır ve bır yerde bosalır bu mac oyleydı ama unutmayınkı sız ne kadar dedgıl dedsenızde o bir TÜRK takımı we ole kalıcak
hem tarıhe adımızı altın harflerle yazdırsdık Ne war bunda:D

tamamiyle katılıorum:).Bu arada arkadaşlar kendinize gelin;)Unutmayalımki spor tarihinde her zaman için böyle şeyler olur.Sürekli kazanan takım yok dünyada. Tıpkı hayat gibi çünkü futbol; inişlerle ve çıkışlarla dolu…Önemli olan, hangi takım kaybederse kaybetsin; kazananın daima Türk Futbolu olması! ve bişide destek oLucaksanız çıkarLarınıza göre değiL hep destek Tam destek yapın Lütfen;)

Bu arada ÇaRŞı 8'e RaZı 9'a KaRŞı;);):D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri