LiverPooL 8 Bjk 0 LİVERPOOL beşiktaş 8 0 olay mac tarihe geçti

Harby yazık oLdu =) oLsun Yensede yeniLsede öLümüne [ B.J.K ]

beşiktaş jokey (JimLastik) kulübü bekLenir...

ßaşarı göstermeden eleştirmeyi sevmeleri KendiLerini YargıLamadan ßaşkaLarına diL uzatMaLarının Cezası ßelkide...!!!

danger canım benım bıkere besıktas jokey klubu deıl o besıktas jımnastık klubu 2. o takım turkıyeyı temsıl edıorken sız burda yenılgısınle dalga gecıorsanız sız once kendınızden utanın sonucta o besıktas olarak yenılmedı turk takımı olarak yenıldı bı yerde uzulmenız gereken yerde bjk le dalga gecıosunuz yazık sıze kınıorum sızı bu konuda...

danger canım benım bıkere besıktas jokey klubu deıl o besıktas jımnastık klubu 2. o takım turkıyeyı temsıl edıorken sız burda yenılgısınle dalga gecıorsanız sız once kendınızden utanın sonucta o besıktas olarak yenılmedı turk takımı olarak yenıldı bı yerde uzulmenız gereken yerde bjk le dalga gecıosunuz yazık sıze kınıorum sızı bu konuda...

pardon can jimlastikti

unuttum napayım fenermiş bjk miş gs miş !! hepsi hikaye göz göz göztepe....

Türkiyeyi temsiL ediyosa can çıkıp oraya 8 tane yemesini kutlamak mı Lazım çıkıp oynadı 8 tane yedi diye??

Fener oLsun Galatasaray oLsun bu hepsi için geçerli bi takım 8 tane yediyse merak etme ben her zaman o takımLa daLgamı geçerim çünkü yeterince DaLga geçiLmiş oLdu....

tamamda 8 gl yıyereke turkıyeyı rezıllıgıyle tarıhe gecıren bır takım ıcın turkıye temsıl edıyor dıyerek cekılemez kımse ..

edıyorsa adam gıbı edıcek top oynamasınlar ozaman .. !

turkıyeyı rezı lettıler ..

ben bjk yı turk takımı saymıyorum artık ..

turkıyeyı tarıhe gecırdıler ...

ama kotu olarak ..

turkıye degıl bjk utansın :160:

talihsizlik olarak görüyorum bu hafta zaten hep hakem hatalarıyla karşılaştı beşiktaş yoksa ilk birincisi olurdu teşekkürler..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri