haha capkinadnan oktar olasım geldi : maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah
haha capkin
Masum fotomodellik bir yüzün cok tatlisin yaşın kacti ?
2.Ci resim favorim [MENTION=165530]Morgenstern[/MENTION] hihi
her kiz guzeldir bakimli olunursa ve kendine yakistirirsa sac modeli gerek kiyafet ve masumluguyla tamamlarsa her kiz kendini prenses gorur ve her kadin guzeldir aslinda.oda çok iyi de bence 1 yıkar geçer yani model olacak derecede değişik yüz hatları var bana bile tanıdık gelmedi ilk defa genelde insanları benzetirim direk bu arkadaşı benzetemedim :cy(19):
her kiz guzeldir bakimli olunursa ve kendine yakistirirsa sac modeli gerek kiyafet ve masumluguyla tamamlarsa her kiz kendini prenses gorur ve her kadin guzeldir aslinda.
tabi canimburdan gördüğümüz sadece fiziki asıl olan iç güzelliği bakma ben böyle söylediğime :hi:
Allah sevdiklerine bağışlasın
:3dh2b::aa11:
güzell
adnan oktar olasım geldi : maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah
Masum fotomodellik bir yüzün cok tatlisin yaşın kacti ?
Sana kahkül uzun sac yakisir
her kiz guzeldir bakimli olunursa ve kendine yakistirirsa sac modeli gerek kiyafet ve masumluguyla tamamlarsa her kiz kendini prenses gorur ve her kadin guzeldir aslinda.
kendini nasik rahat hissediyorsan o modek yap canim kisada yakisir tabiAmin :R
İyi bir şey sanırım hahaha
Teşekkürlerr
Bunu tek tek yazmış olamazsın, dimi? Hayır kopyala-yapıştır yapması bile zordur xD
Teşekkür ederimm :106:
Çok mu küçük gösteriyorum ya, 22 ama ?
Bir ara uzundu (en son 17 yaşımdayken herhalde) sonra kestirdim, bayadır böyle, sanırım daha çok seviyorum kısayken ve daha rahat xD
:3dh2b:
kendini nasik rahat hissediyorsan o modek yap canim kisada yakisir tabi
tek tek yazdım imla hatalarını düzelterek :/
Seni görünce aklıma leon filmindeki mathilda geliyor . taktım ben sana bu ara daha kurtulamazsın benden
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.