Lan Ali :ÇBurası Sparta,
Burası Poligon Birliği.
Rdmliklerin Mekanı.
Sürgün Yeri Bildiğin xD Komutanlar Dahil
Gülme Paşam Bot Bağlamayan DüşünsünLan Ali :Ç
Vay Ali Vayy.
Kimdir Necidir Hayal? Kardeşin mi?
haftaya dagıtıma geliyor ispartadan, tunceli hozata gidecek ayın 15. teslim olacaklar elazıgda toplanacaklar 1 2 gün sonra tunceliye götüreceklermiş...ispartada keskin nişancı ve avcı eri oldum abla diyordu ama tuncelide durum ne olur bilmiyorum...değişebilirmiş herşey, teslim olunca daha kesin ögrenicez
Uzak Sayılmayız
Arar Ben Sahipsiz Bırakmam Merak Etme
İlçe Jandarma'dan Dağıtımı Yapılır Büyük İhtimalle
Herhangi Bi Karakola Gitme İhtimali Var
Her Karakolda O Tip Silahları Kullanan En Az 2 Veya 3 Kişi Oluyor
Belkide İlçede Kalır Hakkında Hayırlısı Neresiyse Artık.
haftaya dagıtıma geliyor ispartadan, tunceli hozata gidecek ayın 15. teslim olacaklar elazıgda toplanacaklar 1 2 gün sonra tunceliye götüreceklermiş...ispartada keskin nişancı ve avcı eri oldum abla diyordu ama tuncelide durum ne olur bilmiyorum...değişebilirmiş herşey, teslim olunca daha kesin ögrenicez
Ablam kardeşinle aynı yerde askermişiz . avcı eriyse iyi sorumluluk almaz.. silah görevlisi geri hizmet bi nevi rahat onun için.. içini ferah tut
öylemi) hozattasın demek sende...Allah ailene kavuştursun inşallah...evet öyleymiş eger degişmezse, zaten kücükken bir ameliyat ve birkaç hastalık geçirmişti aslında cigerler hassas üşütmemesi lazım, o yüzden içerde olması bizim için iyi..bunları gerekli yerlere yazmıştı zaten belki o yüzden silah görevlisi olmuştur ama değişirse üzülürüm..Allah hayırlısını versin hepinizin hakkında sana da hayırlı teskereler..sagolasın
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.