298 kalmış hadi bakalım paşam yedin yedin bu arada google da baya reklam olmussun herseyı yazma burayada paket olma sıkıntı olur sonra
http://www.google.com.tr/#sclient=p....,cf.osb&fp=ae6003e7eed239f3&biw=1366&bih=637
Ya sen gel ya ben gideyim
:50:
Az Kaldı
Geleyim Gitmesi Gerekenler Gider.
Sana da hayırlı tezkereler091 kaldı bitmez semih
091 kaldı bitmez semih
:50:
Bekliyorum askerim
Sana da hayırlı tezkereler
Haftaya 92/1' ler gidiyor.
Az kaldı. Hayırlısı olsun.
92/3'ler Gelmeden Baba Gider.
Has Torunlarımı Göremeyeceğim İçin Nasıl Üzülüyorum Bi Bilsen xD
xD
Has Torun Var Evet, Birde Bir Torun Daha Varda O Burda Söylenmez. xD
Bu arada sen izinemi geliyorsun 92/3 ler geldiğinde ? Gelmiyorsan izine ne zaman gelmeyi düşünüyorsun ?
Doğru ya pardon böyle 2 devre sonra askerliğinin biteceği garip duruyor ama öyle yani. xD 1 devre 3 ay yapıyor.
Neden ya izin kullanmayı düşünmüyorsun 20 küsür günün var azmı ? Gerçi gitmeyen bilmez dönüşüde zor olur onun abimden bilirim ama ne bilim yinede kullan derim ben.
Yok o manada demediğini biliyorum zaten.
Haklısın anlayamam çünkü yaşayan bilir. Ben sadece bu duyguları ve anıları hatırlıyorum abimi önce manisa/kırkağaça bırakmaya gitmiştik o nizamiye kapısından ayrılmak varya el sallamak ölüm be ölüm. Teslimden önce yemek yemeye gittik tabak ona o tabağa bakıyordu. Sonra silopiye bırakmaya gitmiştik gene aynı şeyler. Biz bu kadar yaşıyorsak kim bilir asker kişi ne yaşıyordur.
Sevdiklerini bırakmak zordur her nerede olursa olsun.
Ama şöyle düşün 6 ay sonra ;
Sen..
Sevdiğin..
Seni sevenler..
Ve geleceğin.
Allah yar ve yardımcın olsun. Az kaldı Az.
Dediğim gibi hepsini bilirim daha önceden ama yaşamadık tabii. Bende daha bot bağlamadığımı düşünüp düşünüp efkarlanıyorum. xD
Abimde derdi acemi birliğinde askerliğimin bitmiceğini düşünür dururdum diye.
Tekrardan hayırlı tezkereler üstad. Dört gözle bekliyoruz.
Bekle Gardaşım Bekle.
Bahar Gelir Çiçek Açar Elbet.
Sıkıntı Yapma Kendine O Şafağa Kadar Düşmüşsün HayırLısı iLe Biter Bitecek Zaten MiLLet 20 Ay Yapmış Cinayetten Hüküm Yemiş Gibi xD GidemeyenLer Düşünsün Bkz : Ben Gibi ALi Gibi ..Neyse KoLay GeLsin HayırLı TezkereLer Tekrar ..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.