DiReNiS
Bayan Üye
---> KürtLere hak veriLmeLimi ?
Türban ile Kürtlüğün aynı kefeye konulmasını algılayamadım ben.. ?
Başörtüsü farklı birşeydir,kürtlük farklı birşey..
Birisi inançtır,birisi ırk...
Her başörtülü kürtmüdür..Böyle bir algılama çıkıyor yazınızda..
Hem kürtler mi sesini çıkarmaz ?
Yapmayın Allah aşkına...Kürtseniz bunu en iyi sizin bilmeniz gerekir..
En ufak bir sorunda,Türklerden bile daha gür çıkar sesleri.. En ufak bir sorunda bir iken bin oluverirler bir anda..
Hak,hukuk.. İyi de Alper yazmış zaten.. Her türlü haktan kürtlerde faydalanıyor..Ki öyle de olmalı zaten..
Sizin illa hak da hak isteriz dediğiniz nokta neresi ?
Alper sormuş neden mahrumsun tek tek yaz diye..
Bir şey yazamamışsınız....
Onun bunun çıkardığı,ortaya atılan bir alev topunun peşinden gitmeyiniz..
Oturunuz,düşününüz.. Birisi bir şey çıkardı diye ırkınız hakkında sorgulamadan boşu boşuna o iddianın peşinden gitmeyiniz..!
Örneğin türban takan bi kdn hastahaneye gidior ama o kdr sert davranıyorlarki sanki düşmanı var karşısında.Oysaki ondan sonra gelen bi TÜrke bunlar davranılmıyor.Bakın ben mardinliyim bizim buranın halkı çok saflar.Bİ görevli onlara sert davranındığında bi daha o geldikleri yere gitmek istemiorlar.Peki bunları bi türke yapın bakalım.Sert davranın,küfürlü konuşun.Bakalım bu türk böle sakin kalabilecekmi?Şimdi sen söyle bu eşitlik mi?
Türban ile Kürtlüğün aynı kefeye konulmasını algılayamadım ben.. ?
Başörtüsü farklı birşeydir,kürtlük farklı birşey..
Birisi inançtır,birisi ırk...
Her başörtülü kürtmüdür..Böyle bir algılama çıkıyor yazınızda..
Hem kürtler mi sesini çıkarmaz ?
Yapmayın Allah aşkına...Kürtseniz bunu en iyi sizin bilmeniz gerekir..
En ufak bir sorunda,Türklerden bile daha gür çıkar sesleri.. En ufak bir sorunda bir iken bin oluverirler bir anda..
Hak,hukuk.. İyi de Alper yazmış zaten.. Her türlü haktan kürtlerde faydalanıyor..Ki öyle de olmalı zaten..
Sizin illa hak da hak isteriz dediğiniz nokta neresi ?
Alper sormuş neden mahrumsun tek tek yaz diye..
Bir şey yazamamışsınız....
Onun bunun çıkardığı,ortaya atılan bir alev topunun peşinden gitmeyiniz..
Oturunuz,düşününüz.. Birisi bir şey çıkardı diye ırkınız hakkında sorgulamadan boşu boşuna o iddianın peşinden gitmeyiniz..!