KürtLere hak veriLmeLimi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> KürtLere hak veriLmeLimi ?

Konuyu Açmanı GereKtiren aSıL DuşuNCeyi BeLirt Ona Göre Yorum YapaLım Bu aÇmışOLDun Bana Biraz Lay lay geLDi Hadi bir aÇim Der cesine...

Savaşlar yanlız KazanıLmaDı YanLızDa KayBeDilmeDi

Kimse Kimseye hak vermesin herkes CevreSinDeKine AyrımCıLıKSIz ayrımsız kardeş gibi yanaşıp ve sevip SarıLırsa Dost Olursa.... o zaman zaten OYle bi HaK.!! Senin Hak Dedin ki ne HaKKıysa bu anlamadım ama acaba Ozaman Bu Açtın konu teKrar açarmıydın !!! HaK TaLebi Diye

YAVUZ SULTAN SÜLEYMAN HAN'DAN KÜRT AÇILIMI

Tarih 28 Ağustos 1516 ve Osmanlı'nın en cesur, heybetli padişahı Yavuz Sultan Selim Han, Ridaniye seferine çıkıyor...
Yolda giderken susuzluk çeken halkı görünce askere emir veriyor ve tam 12 musluklu büyük bir hayrat olarak Muş'ta bir çeşme yaptırıyor.
Yavuz Sultan Selim, giderken yaptırdığı çeşmeyi dönüşte suyu kesilmiş ve harap vaziyette bulunca, tekrar eskisi gibi çeşmeyi inşaa ettiriyor.
Üzerine de aşağıdaki mısraları bizzat kendisi kaleme aldırarak yazdırıyor:

Kürde fırsat verme Yarab
Dehre Sultan olmasın
Ayağını çarık sıksın
Gönlü huzur bulmasın.

Vur sopayı, al haracı
Karnı bile doymasın
O çeşmeden gavur içsin
Kürde nasip olmasın.

Vasiyetim oldur ki
Kürd bin kere yalvarsın
İnanma, kanma evlât
Yakana bit, kapına Kürd dadanmasın...

orhanca arkadaşım şunu unutmaki 5 parmağın 5 bir değil kürtlerin hepsi kalleş değil içinden çıkanlar oluyor fakat bu hepsinin aynı anlama geldiğini yansıtmasın ve neden hep kürt ya bu batılılar bir şey yapmıyormu Allah aşkına kürtler şöyle kürtler böyle gene söylüyorum içinden çıkanlar olmuş olabilir fakat istisnalar kaideyi bozmaz ve benim gibi vatanına düşkün kürt çok bunuda kafana sok olurmu

canım benim biglove sıkma canını....bende ilk başta "her şey görüldügü gibi degil" anlatmaya çalıştım ama olmadı...anladım ki kürtleri insanlara karşı kötüleyenler,kışkırtanlar şuçlu...sende artık canını sıkma...boş ver...herkes kendi düşüncesini söylesin..bende kürtüm bunuda bilsinler...zararım dokunmuşsa ise belirtsinler bileyim...selametle kal canım biglove....üzme kendini...asla bu sürtüşmeyi degiştiremeyiz...kendine iyi bak...selametle...

Ben bir alıntı yaptım.Yazı bana ait değil ve özellikle belirttim.Görmedin mi.

Ankara da da kürt var. Ve can dostlarımda.
Hatta bir tanesi bir anlamda hayatımı kurtardı. Ve onlarda ermenilerin uşağı pkk lılardan nefret ediyorlar.

Yazılarınızda biraz üslubunuza dikkat edin. kafana sok falan ne demek???
Bence kalbini kırmak istemem.

Sana açık ve net bir soru soracağım.

Sen açık ve net bir biçimde
kahrolsun pkk der misin.....
Evet ya da hayır.................

Kahrolsun Türk"ün_Kürt"dün arasına girenler.
Türkiyenin diger ülkelerde bir farkı vardır,oda kardeşlik bagı,gücü ama mega güçler bu bagı ve gücü yıkmak için kardeşlerin arasına girdi.Sonunda ise başardılar.Türk,Kürt birbirine girdi.Kardeşlik unutuldu.İster hak verirsin ister verilmesin.Ben bu ülkenin yeni nesiliyim kardeşlik bagı güçlü olan ülkede yaşamak isterim.

Ben bir alıntı yaptım.Yazı bana ait değil ve özellikle belirttim.Görmedin mi.

Ankara da da kürt var. Ve can dostlarımda.
Hatta bir tanesi bir anlamda hayatımı kurtardı. Ve onlarda ermenilerin uşağı pkk lılardan nefret ediyorlar.

Yazılarınızda biraz üslubunuza dikkat edin. kafana sok falan ne demek???
Bence kalbini kırmak istemem.

üslubum gayet normal eğer üslübumda kırıcı olmak isteseydim söyleyiş tavrım ve şeklim çok farklı olurdu

bu topraklar da bizim ile eşit haklara sahipler
kimse tırnaksız vefasız olmasın...
bunca sey vefasızlık ve tırnaksızlık örnegidir
siz o medeni denilen ülkelerde zamanında yakılıp sabun yapılan katledilenleri görmemişsiniz
şimdi türk haklının yürekligi insanlıgını kulanıp kulanıp kimse kendini bişey sanmasın aynı haklara sahipsin dahane istiyosun Allah dan belanımı belada bizden cefada sevdada haberi ola herkezin

Kahrolsun Türk"ün_Kürt"dün arasına girenler.
Türkiyenin diger ülkelerde bir farkı vardır,oda kardeşlik bagı,gücü ama mega güçler bu bagı ve gücü yıkmak için kardeşlerin arasına girdi.Sonunda ise başardılar.Türk,Kürt birbirine girdi.Kardeşlik unutuldu.İster hak verirsin ister verilmesin.Ben bu ülkenin yeni nesiliyim kardeşlik bagı güçlü olan ülkede yaşamak isterim.
Benim kafama takılan sen arkadaşında dediği gibi ''KAHROLSUN PKK'' der misin ? Ki verdiğin cevaba bakılırsa demez gibi duruyorsun... Kardeşlik bağını hepimiz biliyoruz , aynı haklara sahibiz zaten. Lakin senin şu konuşma tarzın beni çileden çıkardı şahsen. Arkadaş sana soru soruyor , senin verdiğin cevap ''Kahrolsun Türk'ün Kürt'ün arasına girenler.'' oluyor...

Kürtlerle beraber aynı cephede savaştık bunu kimse inkar etmez , edemez. Ama ortada hak verilecek hiçbir durum yok. Aynı hastaneyi , aynı okulu ve aklına gelebilecek herşeyi beraber kullanıyoruz zaten. Benim vatanını seven Kürtler'le hiçbir problemim yok , benim problemim hainlerle , benim problemim kimliğinde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yazmasından rahatsız olan kürtlerle... Ve üstüne basa basa , altını çize çize gururla söylüyorum , ''NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE''... KAHROLSUN PKK !!

©ﻕΞתς яΞiš;2241891' Alıntı:
Benim kafama takılan sen arkadaşında dediği gibi ''KAHROLSUN PKK'' der misin ? Ki verdiğin cevaba bakılırsa demez gibi duruyorsun... Kardeşlik bağını hepimiz biliyoruz , aynı haklara sahibiz zaten. Lakin senin şu konuşma tarzın beni çileden çıkardı şahsen. Arkadaş sana soru soruyor , senin verdiğin cevap ''Kahrolsun Türk'ün Kürt'ün arasına girenler.'' oluyor...

Kürtlerle beraber aynı cephede savaştık bunu kimse inkar etmez , edemez. Ama ortada hak verilecek hiçbir durum yok. Aynı hastaneyi , aynı okulu ve aklına gelebilecek herşeyi beraber kullanıyoruz zaten. Benim vatanını seven Kürtler'le hiçbir problemim yok , benim problemim hainlerle , benim problemim kimliğinde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yazmasından rahatsız olan kürtlerle... Ve üstüne basa basa , altını çize çize gururla söylüyorum , ''NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE''... KAHROLSUN PKK !!

+ Katılıyorum.

anlatmak istediğim yada bazı arkadaşlarımında anlatmak istediği bu hepimiz aynı toprak üzerinde değilmiyiz bu havayı birimiz fazla birimiz azmı soluyoruz amaç ne kürtten kastınız ne gene söylüyorum bu toprakda büyüyüp savaşta karşımızda olanlar PKK lıdır kesinlikle kürt değil bu torakta bu vatanda bir türk cumhuriyeti vatandaşı olarak hepimiz aynı haklara sahibiz bu konunun açılması bile çok yanlış bence yada açılmasındaki amaç ne ?

anlatmak istediğim yada bazı arkadaşlarımında anlatmak istediği bu hepimiz aynı toprak üzerinde değilmiyiz bu havayı birimiz fazla birimiz azmı soluyoruz amaç ne kürtten kastınız ne gene söylüyorum bu toprakda büyüyüp savaşta karşımızda olanlar PKK lıdır kesinlikle kürt değil bu torakta bu vatanda bir türk cumhuriyeti vatandaşı olarak hepimiz aynı haklara sahibiz bu konunun açılması bile çok yanlış bence yada açılmasındaki amaç ne ?

insanlar görmek istedikleri gibi görüyolar sanırım herşeyi burda 100 yıllarca bu topraklar binlerce medeniyetle kardeş kardeş yaşamış bi toplumun torunlarıyız biz
ermeniler azeriler kürtler arablar dinlerine kultürlerne hiç bişeylerine karışılmadan yaşadılar onca zaman osmanlı topraklarında ama sonra fransızlar ing ler gelip akıllarını celdi onlarda tırnaksız vefasız davrandı hepsi deyilsede bi kaçı ermeniler örn verile bilir
simdi ermenilerin yerinde kürtler var biz onlara saygı duyuyoruz ama içindeki tırnaksız vefasız olana lafımız kimse üstüne alınmasın görmek istedigi gibi görmesin olayları gerçekler acıdır gelir carpar insnaın yüzüne tokat gibi

insanlar görmek istedikleri gibi görüyolar sanırım herşeyi burda 100 yıllarca bu topraklar binlerce medeniyetle kardeş kardeş yaşamış bi toplumun torunlarıyız biz
ermeniler azeriler kürtler arablar dinlerine kultürlerne hiç bişeylerine karışılmadan yaşadılar onca zaman osmanlı topraklarında ama sonra fransızlar ing ler gelip akıllarını celdi onlarda tırnaksız vefasız davrandı hepsi deyilsede bi kaçı ermeniler örn verile bilir
simdi ermenilerin yerinde kürtler var biz onlara saygı duyuyoruz ama içindeki tırnaksız vefasız olana lafımız kimse üstüne alınmasın görmek istedigi gibi görmesin olayları gerçekler acıdır gelir carpar insnaın yüzüne tokat gibi

bak arkadaşım bu konu neden kürteler hak verilemelimi diye açıldıda kürtler aynı hakka sahipmi diye açılmadı demekki bazı arkadaşlarımız kürtlere aynı hakkın tanınmadığını düşünüyor bu arada kimse bir şeyleri istediği gibi görmüyor o savaşata karşımızda olanalar pkk lıların içinde here ne kadar kürt varsa batılısıda var ben neden hep kürtlere yükleniliyor bunu anlamayorum neden her şey kürtlerin üstüne yıkılmaya çalışılıyor

bak arkadaşım bu konu neden kürteler hak verilemelimi diye açıldıda kürtler aynı hakka sahipmi diye açılmadı demekki bazı arkadaşlarımız kürtlere aynı hakkın tanınmadığını düşünüyor bu arada kimse bir şeyleri istediği gibi görmüyor o savaşata karşımızda olanalar pkk lıların içinde here ne kadar kürt varsa batılısıda var ben neden hep kürtlere yükleniliyor bunu anlamayorum neden her şey kürtlerin üstüne yıkılmaya çalışılıyor

kürtlere yüklenen ne ? üstüne yıkılan nedir?
bunu biraz acarmısın

kürtlere yüklenen ne ? üstüne yıkılan nedir?
bunu biraz acarmısın

hayır bazı arkadaşlarımızı olayı öyle anlatıyorki bu devletin milletimizin yıkılmasına kasıt kürteleri gösteriyorlar tamam ne diyorum ewt kürtler var bunların içinde ama hepside kürt değil bunu anlatmaya çalışıyorum bu yıkıcıların içinden özellikle neden kürtler diye bir ayrım yapılıp sadece onların üstüne yükleniliyor bunu bilmek istiyorum ??? bu milleti ikiye bölmek isteyen sadece kürtlermi yani ???

bilgovenin paylaşımını yürekten kutluyorum...sadece kürtler mi?devletti bozguna çevirmiş.....ergelekona ne demeli....raporlar ortaya çıkınca görülen o ki..yaptılan bombalı sardırıları,12 ve 15 askerin şehit edilmesi,eylemler,bozgunculuk çıkarmalar hepsi ama hepsi kürt degil...ergelekonun planışmış...şuçu kime yüklendirdiler...ve bedelini faturasını siyasiden uzak kalan hak ödedi ve hala ödüyor..türklerin düşmanı olarak görülüyorlar....şimdi yaşanan olaylara karşı beni bir kürt olarak şuçlayabilirmisiniz..selamettle kalınız..

bu milleti ikiye bölmek isteyen sadece kürtlermi yani ???

:) bak burda kabul etmişin zaten kendi agzınla söylüyorsun kürtlerin ülkeyi 2ye bölmk istediğini :)

sorun ne biliyomusun ?
sorun dış güçlerin oyununa gelme...
ermeniler osmanlı zamanında sadık millet olarak bilinirdi. ama dış güçlerin tabiri caizse gazına geldiler ve ayaklanma çıkardılar. şimdiki olayda bu :) deişen bişi yok isimler ve roller farklı sadece...

yani kurtler oyuna çok ii geliyolar :) unutma doğuda kurtler yaşıyo. nie eziyet ve işkencemi görüyolar ? 2. sınıf insan muamelesimi görüyolar? hayırr eee ne kürt açılımı ne hakkı ?

osmanlının düştüğü hatalara şimdiki insanlarımız düşüyo korkuyorum sadece ben geleceğimizden ATAMIN kurduğu CUMHURİYETİN yıkılmasından korkuyorum hepsi bu...

herneyse en kısa sürede toparlanmamız dileğiyle...

kimileri iii kimileri deil kötüler yüzünden iiileri yok sayamayız sonuçta onlarda TC vatandaşı onları görmezden gelemeyiz aksi taktirde TC hak ve hukuk devleti olmaz olması için vermeli sonuçta iilere bişey diemeyiz ama dağa çıkan... bulunduğu yerde ... bence bi TC vatandaşı olarak tererüstlerin ortadan kaldırılması hepimizin görevi ırk ayrımı yapmadan

yorumlarını adam gibi yap ! küfürle biyere varamazsın oke ?

bidaha uyurmıcam ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:

bence Türk kürt dıe ayırmak yanlış eğer aynı toprak parcası üzerınde yaşıyorsak ( baska bayrak altnda ayrılmak isteyenler hariç) suan aynı bayrak altndaysak hepımız kadesizz bazı ********ler yuzunden anlamadan dınlemeden onları hor görmek cahillik tüm türkler bır deıldır tüm kürtlerde bir olmadığını hatırlatırım . .

Moderatör tarafında düzenlendi:

:) bak burda kabul etmişin zaten kendi agzınla söylüyorsun kürtlerin ülkeyi 2ye bölmk istediğini :)

sorun ne biliyomusun ?
sorun dış güçlerin oyununa gelme...
ermeniler osmanlı zamanında sadık millet olarak bilinirdi. ama dış güçlerin tabiri caizse gazına geldiler ve ayaklanma çıkardılar. şimdiki olayda bu :) deişen bişi yok isimler ve roller farklı sadece...

yani kurtler oyuna çok ii geliyolar :) unutma doğuda kurtler yaşıyo. nie eziyet ve işkencemi görüyolar ? 2. sınıf insan muamelesimi görüyolar? hayırr eee ne kürt açılımı ne hakkı ?

osmanlının düştüğü hatalara şimdiki insanlarımız düşüyo korkuyorum sadece ben geleceğimizden ATAMIN kurduğu CUMHURİYETİN yıkılmasından korkuyorum hepsi bu...

herneyse en kısa sürede toparlanmamız dileğiyle...

bu bölmek isteyenlerin içinde kürtelerden başka milletlerimizde var ben onlar gibi bunu saklamıyorum ewt üzerine basa basa söylüyorum kürtlerin içinden de çıkmış olabilir bölmek isteyenler ama bütün kürtleri bir tutamazsın biri böyle diye diğerlerinide aynı diyemezsin peki sana şunu soruyorum senin bir parmağın koptu diyelim peki diğer dört parmağınıda koparırmısın ??? onların hükmünüde verirmisin ???

bu arada inan bir kürt kızı olarak Atamızın kurduğu cumhuriyeti yok etmemek için bazılarından daha doğrusu ATATÜRKÇÜYÜZ diye geçinenlerden daha çok çaba sarf ediyorum ve ediyoruz ...

Son düzenleme:

sizin savunmanız hep bu ATATÜRKÇÜ die geçinenleri kötülemek...

düşüncen yanlış oke ?

bn bütün kürtleri bi kefeye koyduğum bi paragrafımı hatırlamıyorum ;) böle düşünsem bile bunu söylemem ;)

ATATÜRKÇÜYÜM ve emn ol bnm kadar kimse istemez ülkemin ve ATAMIN CUMHURİYETİNİN yıkılmamasını... anlamıyorum kürtleri bi kefeye koymayın dien sensin ATATÜRKÇÜLERİ bi kefeye koyup çamur atan yine sensin ;)

parmak örneğin anlamsız :) + her insan kendinden sorumlu arkadaşım bni kimse ilgilendirmiyo bni sadece ATAMIN CUMHURİYETİ ve bu vatan için dökülen milyonların kanı ilgilendiriyo ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri