daha ne kadar acayım
ben direkt ay perisi ne yazdım o msjı
sen de demssn ya arkadas tecavüz konusuna deginmedi.
ben de ona katıldım
kürtajı desteklemedgini biliyorum ben de desteklemiyorum
Onda senin yazdığını anlayacak kapasite yok ki sterio niye yoruyosun kendini
*AHA (bak ben de özendim)
Günahı benim demekle cinayet değil demek aynı şeyse ve benm yazdığım yorumlardan birinde bilee cinayet değildir günah değildir gibi bi anlam cıkardıysan seninle tartışmamın ne anlamı var? Anlamadığın apaçık ortada. Ben yaptıgım yorumların hiçbirine cinayeti karıştırmadm. Ben devleti neden ilgilendiriyo dedim..
Toplumun huzurunu bozmaz mı? Cinayet işlenen mahalle de huzursuzluk oluçmuyo mu? Hırsızzlık yapılan bir binada tüm insanlar korkmuyo mu? Cevaplarını kendin verebilirsin diye tahin ediyorum
Çarpıtma olayına gelince işime gelmediği için çarpıtıyosun demedim. Ben sadece bnm günahımdan devlete ne ya da günah kavramı devleti neden ilglendiriyo dedim. Sen benm bu yazdıgımdan bnm kürtajın cinayet olmadığını söylediğimi iddia edip yorum yapıyosun. Ve üzerine benm değinmediğim birsürü konuya değinip bnm o konularda ne fikrim olduğunu bilmeden yargılıyosun..
Bnm yazdığım yorumdan sonra laikliğie özeniyosunuz avrupalıların papazlara verdiği önemi bilmiyosnuz gibi sacma bi yorum yapmaazdn. Biz laikliğe özenmiyoruz zaten laik bi ülkeyiz..
Haa bnm yaptıgım yoruma yapabileceğinn tek yorum devleti ilgilendiren kısmını söylemek olurdu.
Konuyu daha nasıl carpıttıgını daha fazla acıklamamı istermisin yoksa bu senin susman için yeterli mi?
himmm hep zaten oyle onem verenler saygi duyanlar nedense en cok karsi cikanlar oluyor neyse tartismayacagim..
madem kurtaj gunah devlet isine karismasin, tecavuzde gunah onuda karissmasin birakin isteyen istediklerine tecavuz etsin, yada cinayet islesin, yada eroin kullansin, hirsizlik yapsin bunlarin hepside gunah ve devlet isinde kanunda ne isi var... devlete ne???
ha diyeceksin ki, tecavuz, hirsizlik, cinayet, bir tek kendisine degil baskasina zarar veriyor. kurtaj farkli mi? sen kendini oldursen intihar etsen derim ki banane, kendi vucudun kendi bedenin kendi kararin, ama karnindaki bebegi aldiryosan sen senlikten senin bedenin olmaktan cikiyor cunki sen kendi bedenin hakkinda karar vemris degil cocugun adina karar vermis oluyorsun baskasinin bedenine kast ediyorsun cocugun bedenenine kast ediyorsun yani kendi bedenin kendi kararin olmuyor cinayet isliyorsun.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.