---> Kum'a Ne Yazardın ? Ne yaptım ben bana bunu yasatiyon
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 7 Tem 2015 #3,601 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Ne yaptım ben bana bunu yasatiyon
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 7 Tem 2015 #3,603 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Sevgi hepsi yalanmış sadece dalga geçmekmis yüreği kandirdin o yürek te seni kandıracsk bir gün
---> Kum'a Ne Yazardın ? Sevgi hepsi yalanmış sadece dalga geçmekmis yüreği kandirdin o yürek te seni kandıracsk bir gün
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 7 Tem 2015 #3,604 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Aşk Yalansa Git ötede kumda Oyna Oyunun Adı kum Zaten xD
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 8 Tem 2015 #3,615 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Kumda oyna Kale yap git denizde taş sektir Ama Benim AyarLarımLa oynama Fena olur xD
---> Kum'a Ne Yazardın ? Kumda oyna Kale yap git denizde taş sektir Ama Benim AyarLarımLa oynama Fena olur xD
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 8 Tem 2015 #3,616 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Hayat bu acımasız birgün birinde birgün başkasına da sen anlamaz sin bu yürek kırık yalanları haykiriyor
---> Kum'a Ne Yazardın ? Hayat bu acımasız birgün birinde birgün başkasına da sen anlamaz sin bu yürek kırık yalanları haykiriyor