---> Kum'a Ne Yazardın ? nerdesinnnnnn
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 7 Eyl 2012 #3,343 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Kendime kiralık katil tutsam intihar etmiş sayılır mıyım?
' Beşiktaşk Bayan Üye 7 Eyl 2012 #3,345 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Beşiktaş <3 sadece kum a değil nerde boş yer görsem yazıyorum (
M Mastor Kayıtlı Üye 11 Eyl 2012 #3,351 ---> Kum'a Ne Yazardın ? C'abonBô' Alıntı: Kendime kiralık katil tutsam intihar etmiş sayılır mıyım? Genişletmek için tıkla ... Sayılırsın, başka soru var mıydı dezzoğlu * Daye daye çikimate
---> Kum'a Ne Yazardın ? C'abonBô' Alıntı: Kendime kiralık katil tutsam intihar etmiş sayılır mıyım? Genişletmek için tıkla ... Sayılırsın, başka soru var mıydı dezzoğlu * Daye daye çikimate
B By SerhaT Kayıtlı Üye 13 Eyl 2012 #3,355 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Karda donmak üzeresin,uyumak tatlı geliyor..Ama sen öldüğünün farkında değilsin..
---> Kum'a Ne Yazardın ? Karda donmak üzeresin,uyumak tatlı geliyor..Ama sen öldüğünün farkında değilsin..
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 21 Eyl 2012 #3,356 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Eğitimde ter dökmeyen savaşta kan döker.
Valetta Bayan Üye 21 Eyl 2012 #3,358 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Huzur istiyorum . Çok mu şey istiyorum acaba ?
G Gocububa Kayıtlı Üye 21 Eyl 2012 #3,360 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Nerede kaldın gözlerim seni arıyor..