---> Kum'a Ne Yazardın ? Vakit tamaM.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 24 Ağu 2012 #3,322 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Sözlümün Adını :R
SuqArbOy Kayıtlı Üye 26 Ağu 2012 #3,325 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Kaptan bu kadar hızlı gitme hava güzel deniz güzel yelken yeter bize..
sEmih Kayıtlı Üye 30 Ağu 2012 #3,332 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Ayrılıklar Kentidir Ankara, En Acı Gecelerin Kentidir Şimdi Hala Soruyormusun Niye Soğuk Olur Geceleri Diye...?
---> Kum'a Ne Yazardın ? Ayrılıklar Kentidir Ankara, En Acı Gecelerin Kentidir Şimdi Hala Soruyormusun Niye Soğuk Olur Geceleri Diye...?
sevdaseli Bayan Üye 31 Ağu 2012 #3,335 ---> Kum'a Ne Yazardın ? üzüntülerimi yazardım dalgalar alıp gitsin diye
Valetta Bayan Üye 31 Ağu 2012 #3,337 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Bazılarının yüzüme gerçekleri söylecek cesareti bile yok . Küçük hesapları peşinde, o yüzden hiç birşeyin sahibi olamıyorlar
---> Kum'a Ne Yazardın ? Bazılarının yüzüme gerçekleri söylecek cesareti bile yok . Küçük hesapları peşinde, o yüzden hiç birşeyin sahibi olamıyorlar
sEmih Kayıtlı Üye 31 Ağu 2012 #3,338 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Tavana Asılmış Hayallerim Var Benim. Altındaki Taburelere Tekmeyi Hep Senin Vurduğun!
---> Kum'a Ne Yazardın ? Tavana Asılmış Hayallerim Var Benim. Altındaki Taburelere Tekmeyi Hep Senin Vurduğun!
sEmih Kayıtlı Üye 31 Ağu 2012 #3,340 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Ne Olmuş Her Fırsatta Kendimle Konuşuyorsam? Bakma Sen Yanlış Demiş Eskiler, Kendi Kendine Konuşana Deli Değil, Yalnız Derler..
---> Kum'a Ne Yazardın ? Ne Olmuş Her Fırsatta Kendimle Konuşuyorsam? Bakma Sen Yanlış Demiş Eskiler, Kendi Kendine Konuşana Deli Değil, Yalnız Derler..