MimâR || (:
crazy_eda Bayan Üye 29 Ocak 2008 #42 ay küçükken herkesde bi doktor mera wardı neyse ne olcan hemen doktor ama ögretmen olucam
Bisquitte* Bayan Üye 29 Ocak 2008 #43 doktoR bebekLeRm waRdi biRde doktoR eşyaLaRmm hehe oynaRdm hp (
^^Uğursuz^^ Kayıtlı Üye 29 Ocak 2008 #44 küçükken hiçbişey olmak istemezdim ama şimdi şan öğrencisi oldum nerden aklıma gelirdi kader işte.
šĤэкiLM!crQ Kayıtlı Üye 1 Şub 2008 #49 Ben gEMİ KaPTanı oLMaK İsToDum.. ELBıseLerıyLe Kız TAVLamaK Icın aNNeme Habıre SayıKLıoDum.. SINawa qırDım SIFIR CAKTIM hehe ONDan sora pıLoT OLMaK IsTeDım.. sımDı ıSe TEK KARARIM Teqmen:
Ben gEMİ KaPTanı oLMaK İsToDum.. ELBıseLerıyLe Kız TAVLamaK Icın aNNeme Habıre SayıKLıoDum.. SINawa qırDım SIFIR CAKTIM hehe ONDan sora pıLoT OLMaK IsTeDım.. sımDı ıSe TEK KARARIM Teqmen:
P€SSIMIST Kayıtlı Üye 1 Şub 2008 #50 gerçekten tek hayalim olan şey küçükken türlü türlü cinayet vesayre çözmeye çalışırdım o kafayla tek hayalim buydu ve olduda sayılır dayım saolsn yani kısacası polis ajan FBI vs gibi
gerçekten tek hayalim olan şey küçükken türlü türlü cinayet vesayre çözmeye çalışırdım o kafayla tek hayalim buydu ve olduda sayılır dayım saolsn yani kısacası polis ajan FBI vs gibi
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 13 Ocak 2009 #52 baayn kuaförü iLe futboLcu oLmaktı ama baayn kuaförü gerçekLeşti fuboL haytL oLdu şimdi ikisinide yapmıyorum bıktım
baayn kuaförü iLe futboLcu oLmaktı ama baayn kuaförü gerçekLeşti fuboL haytL oLdu şimdi ikisinide yapmıyorum bıktım
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 13 Ocak 2009 #54 poLatım kendini fazLa kaptırma Ben KücüKKen hep Pc mühendisi oLmak iSterdim
PoLaT-BaHa Kayıtlı Üye 13 Ocak 2009 #55 GodSmack' Alıntı: poLatım kendini fazLa kaptırma Ben KücüKKen hep Pc mühendisi oLmak iSterdim Genişletmek için tıkla ... Silahlarla felan oynaya oynaya bu hale geldim
GodSmack' Alıntı: poLatım kendini fazLa kaptırma Ben KücüKKen hep Pc mühendisi oLmak iSterdim Genişletmek için tıkla ... Silahlarla felan oynaya oynaya bu hale geldim
İnci 1907 Prenses 13 Ocak 2009 #57 şimdik ilk önce kçkken amcam bni hep kandırrdı kaldırım muhendisi die bnde bişey sanıp hep kaldırım muhendisliğini istemiştim hahaha daha sonra izlediğim filmlerin etkisiyle gizli ajan olmk istedim 5. sınıftan 11. sınıfa kadar hakim olmk istedim şimdi ise sınıf öğretmenliği tercihim
şimdik ilk önce kçkken amcam bni hep kandırrdı kaldırım muhendisi die bnde bişey sanıp hep kaldırım muhendisliğini istemiştim hahaha daha sonra izlediğim filmlerin etkisiyle gizli ajan olmk istedim 5. sınıftan 11. sınıfa kadar hakim olmk istedim şimdi ise sınıf öğretmenliği tercihim
R RaPizM^^ Bayan Üye 31 Ocak 2009 #60 ---> küçükken hayalini kurduğunuz meslek bn doktor olacağım derdim hala da diorum olucam