katılıorum snaa :D en byk GS bşka byk YHOK yaz :)
Bisquitte* Bayan Üye 25 Eki 2007 #83 kalbim,Rapim;nefretimm.. Hakediyorsam rep,haketmiyorsam;tep yazz
çöl çiçeği Banned 25 Eki 2007 #91 dj guitaristt hımss cece ceyle cala cula cabcub not : bu ne diye sormayın
byhandsome Kayıtlı Üye 25 Eki 2007 #92 ceceyle calacula cabcub(kusura bakamdann sormadann edemıcemm bu nee) arapaçmı konuştun az önce yaz
çöl çiçeği Banned 27 Eki 2007 #93 arapçamı konuştun az önce ( sorma demiştim) saklandım korkumun arkasına isyan ettim haykırarak..!!! yaz bakalım
arapçamı konuştun az önce ( sorma demiştim) saklandım korkumun arkasına isyan ettim haykırarak..!!! yaz bakalım
aLiaS Bayan Üye 27 Eki 2007 #94 saklansım korkumun arjasına şsyan ettim haykurarak su yogurdu sarımsaklasakdamı saklasak sarımsaklamasakta mı saklasak yaz
saklansım korkumun arjasına şsyan ettim haykurarak su yogurdu sarımsaklasakdamı saklasak sarımsaklamasakta mı saklasak yaz
byhandsome Kayıtlı Üye 27 Eki 2007 #95 saklandımm korkumunn arkasına isytan ettimn haykırarakl(olmadı) aramasın onu gözler yaz
aLiaS Bayan Üye 27 Eki 2007 #96 aramasın o gözler su yogurdu sarımsaklasakdamı saklasak sarımsaklamasakta mı saklasak yaz
Bisquitte* Bayan Üye 27 Eki 2007 #97 su yogurdu sarımsaklasakdamı saklasak sarımsaklamasakta mı saklasak mls çok mutlu yaz
A alihandro1984 Kayıtlı Üye 13 Kas 2007 #100 düsler fotım farkı fark edejlerim diyarı :F alttaki su yoyurtu sarımlasakdamı saklasak sarımlaöaskta saklasak yza
düsler fotım farkı fark edejlerim diyarı :F alttaki su yoyurtu sarımlasakdamı saklasak sarımlaöaskta saklasak yza