bilem o ne handsome uy peder yeni arkilerim süpper yaz
byhandsome Kayıtlı Üye 24 Eki 2007 #63 jeliponn yazdımmm) alttakii gözlerime çizdimm sneii açmaya korkuyorum büyümüyorum gözlerimde gittikçe küçülüyorum...:yaz
jeliponn yazdımmm) alttakii gözlerime çizdimm sneii açmaya korkuyorum büyümüyorum gözlerimde gittikçe küçülüyorum...:yaz
By_N0TaL0Ne ∂υѕℓєяƒ	 Kayıtlı Üye 24 Eki 2007 #66 byhandsome' Alıntı: jeliponn yazdımmm) alttakii gözlerime çizdimm sneii açmaya korkuyorum büyümüyorum gözlerimde gittikçe küçülüyorum...:yaz Genişletmek için tıkla ... gözlerim çizdim seni açmaya korkuyorum büyümüyorum gözlerimde gittikçe küçülüoyorum
byhandsome' Alıntı: jeliponn yazdımmm) alttakii gözlerime çizdimm sneii açmaya korkuyorum büyümüyorum gözlerimde gittikçe küçülüyorum...:yaz Genişletmek için tıkla ... gözlerim çizdim seni açmaya korkuyorum büyümüyorum gözlerimde gittikçe küçülüoyorum
P€SSIMIST Kayıtlı Üye 24 Eki 2007 #67 gözlerim çizdim seni açmaya korkuyorum büyümüyorum gözlerimde gittikçe küçülüoyorum en büyük galatasaray yaz
gözlerim çizdim seni açmaya korkuyorum büyümüyorum gözlerimde gittikçe küçülüoyorum en büyük galatasaray yaz
çöl çiçeği Banned 25 Eki 2007 #70 ne işin war çarşıda firesiz yazdım hakediyorsam rep,haketmiyorsam tep yaz
byhandsome Kayıtlı Üye 25 Eki 2007 #71 hakediyorsamm rap haketmiyorsam tepp(al bendende firesiz) bayan admin yaz
byhandsome Kayıtlı Üye 25 Eki 2007 #73 çok bilmiş üye anamı ağlayazdımm ne olduugnu anlayamadımm avatarrdakii resminn harikaymışş yaz
çöl çiçeği Banned 25 Eki 2007 #74 avatardakii resminn hatikaymışş yha fire verdim bu defa aylilililili mesooo mesodakee yaz bakalım.
byhandsome Kayıtlı Üye 25 Eki 2007 #75 aylilililii mesao mesodakeeeebu ne yhaaa alacakmış aklını hey melek yüzlüsü yaz bakemmm
çöl çiçeği Banned 25 Eki 2007 #76 alacakmış aklını hey melek yüzlüsü aldım aklını bu kanadım kırık ben neyleyimmm
byhandsome Kayıtlı Üye 25 Eki 2007 #77 bu kanadım kırık ben neyleyimm ben sana hemen bi weterinerr bulurumyaz
byhandsome Kayıtlı Üye 25 Eki 2007 #79 kusura bakma ama ben yalan söleyemem en büyükk gsss:d alttaki ultra aslan yaz