galdurugubbaqh cemilem sizdebizimçekostawakyalaştıramadıklarımızdanmısınız :D hahaha :D
p0nip0n Bayan Üye 7 Şub 2008 #261 galdurugubbaqh cemilem sizdebizimçekostawakyalaştıramadıklarımızdanmısınız hahaha
^^Uğursuz^^ Kayıtlı Üye 9 Şub 2008 #262 sizdebizimçekostawakyalaştıramadıklarımızdanmısını z kopya cektiim bende mutlu olmak istemezmiydim? yaz
sizdebizimçekostawakyalaştıramadıklarımızdanmısını z kopya cektiim bende mutlu olmak istemezmiydim? yaz
1kisi Bayan Üye 10 Şub 2008 #267 abonetim abone biletlerim cebimde... sus kimseler duymasın sus yaz...
1kisi Bayan Üye 10 Şub 2008 #272 cumla bırakcaktın ama neyse alttaki fırtınam felaketim hasretim ...yazsın
1kisi Bayan Üye 10 Şub 2008 #274 cümle bırak anger bi tanede alttakinin yazması için ok? sustum sustum sonunda dayanamadım ...yaz alttaki.
cümle bırak anger bi tanede alttakinin yazması için ok? sustum sustum sonunda dayanamadım ...yaz alttaki.
Shade.Anqer Kayıtlı Üye 10 Şub 2008 #275 kustum kustum sonunda dayanamadım Al Şu Taka TuKaları Takatukacıya Takatukalatmaya götür takatukacı takatukalamazsa takatukalatmadan geri getir yaz bakım alttaki
kustum kustum sonunda dayanamadım Al Şu Taka TuKaları Takatukacıya Takatukalatmaya götür takatukacı takatukalamazsa takatukalatmadan geri getir yaz bakım alttaki
1kisi Bayan Üye 10 Şub 2008 #276 al su taka tukalaeı tajatukacıya takatukalatmaya gotur rajatukacı takatukalamazsa rajatukalatmadan ferş getir.. dertleri karıyorum gülleri saya saya ...yaz..
al su taka tukalaeı tajatukacıya takatukalatmaya gotur rajatukacı takatukalamazsa rajatukalatmadan ferş getir.. dertleri karıyorum gülleri saya saya ...yaz..
Shade.Anqer Kayıtlı Üye 10 Şub 2008 #277 pertleri karpıjgmk güllskdr sayn sadn sofraya büyükler qelmeden yemege baslanmaz yaz
_Yzß_ Kayıtlı Üye 10 Şub 2008 #278 sofraya ßüyükler gelmeden yemeğe başlanmaz... Milli eğitimde uygulanan adalet dışı kurallar ''
1kisi Bayan Üye 10 Şub 2008 #279 milli egitimde kullanılan adalet dusu kurallar.. eziyet eder mi seven sevene ...yaz