ahmet mehmet deli hakanın amcası kazma yaz (harbidende kazma :D)
deathn Kayıtlı Üye 1 Şub 2008 #222 gene ne yaptı nan kazma olup hakanın amcası kazmayı sen yaz alttaki
P€SSIMIST Kayıtlı Üye 1 Şub 2008 #223 hakanın amcası kazma (öyle amca olmaz olsun ) ben bir numarayım yaz.
^^Uğursuz^^ Kayıtlı Üye 1 Şub 2008 #226 galayasayaı 1 nımara Minareden at beni in aşağı tut beni yaz aşadaki
1kisi Bayan Üye 1 Şub 2008 #227 minateden ar beni in adahı rur beni hehe sensiz İstanbul'a düşmanımm yaz..
P€SSIMIST Kayıtlı Üye 1 Şub 2008 #228 sensiz istanbula'a düşmanım misafir ol gel bana yumurta kırayım sana param pulum yok ama borç yazdırırız bakkala yaz.
sensiz istanbula'a düşmanım misafir ol gel bana yumurta kırayım sana param pulum yok ama borç yazdırırız bakkala yaz.
^^Uğursuz^^ Kayıtlı Üye 1 Şub 2008 #229 misafir ol gel bana yumurt lırayom sana paran pulıum yok amaborç uazdororoz allaşa oda nesi yüzyıl önce doğdu şanlı efsane yaz
misafir ol gel bana yumurt lırayom sana paran pulıum yok amaborç uazdororoz allaşa oda nesi yüzyıl önce doğdu şanlı efsane yaz
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 1 Şub 2008 #230 yuzyul omce dogdu samlı efsane uLtRasLan İzmiR yaz aşagıdaki
1kisi Bayan Üye 1 Şub 2008 #234 febervahce_galatasaray +-* ahahah dans gösterileri ve supriz etkinlikler duzenlenecek yaz..
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 1 Şub 2008 #235 dans gosterileri ve speiz etkinlikler duzemlenecek ( sana karsı olan bu sevgim platonikmi ?
1kisi Bayan Üye 1 Şub 2008 #236 xznz kztxo plzm nı xevfim platonil öi ? bu kadar olurrr hehe ne anılar ne acılar bıraktım ardımda...yaz
xznz kztxo plzm nı xevfim platonil öi ? bu kadar olurrr hehe ne anılar ne acılar bıraktım ardımda...yaz
^^Uğursuz^^ Kayıtlı Üye 1 Şub 2008 #237 ne anışar ne acoşar noraltoöardoöda Hayııııır bu akşam beyaz show var yaz
SaGo_KoLo Bayan Üye 6 Şub 2008 #239 damğalandımda duruydum ne yazmısım loo kendimi unutmak istiyorum yol kenarına birike nkuru yapraklar gibi yaz
damğalandımda duruydum ne yazmısım loo kendimi unutmak istiyorum yol kenarına birike nkuru yapraklar gibi yaz
^^Uğursuz^^ Kayıtlı Üye 6 Şub 2008 #240 kendimi ybytnak şstşyıryn yok kenarına bşrşken kuru hapraklar gibi kahpe felek yedirdi kelek yaz