kızlar gibi davranmayı 7. sınıfta öğrendim

eger bi kiz olarak dünyaya gelmi$sen öyle davranacaksin erkek kiligina giripte erkek gibi davranmicaksin sonucta Allah seni KIZ olarak yaratmi$ aynisi erkekler icinde gecerlidir...ben demiyorum hz.peygamber efendimiz (s.a.v) diyor ;)

erkek kılığına girmekle alakası yok ruhumda war ne yapam hormonlarım mı fazla salgılanıyor ne:185:

mahallede asla kızlarla oynamaz erkeklerle takılırdım.. evcilik falan oynardı kızlar gider oyunlarını bozar he he bebeklere bakın derdim. acayip ii bi ileri oyuncusuydum mahalleler arası maçlara giderdim takım kaptanıydım.. hiç bebeğim olmadı benim arablarım silahlarım vardı.. mahallede cete kurmustuk baskan yardımcısı olmustum çok memnundum hayattan zamanla büyüdük ergenlik falan.. eskiden kalıntılar war ama 18 yasındayım hiç kol cantam yok yürüyüsüm de erkekler gibi

bende hep erkeklerle mac fln ederim

mahallede erkek fatma derlerdi:p

yuruyusumde oyleydi ama duzeldi:)

ama cok asiri degilim kiz oldugumada sükrediyorum

vaLLah bır tek topukLu ayakkabıLarın ıcınde yuruyemıorum we geneLde convers gıyındıgım ıcın :D

ıLgınc cıdden..

mac bende yapıorum :D

sahsen ben buna erkek fatma dıorm ya :D:D

kötü anLamda degıL :p

ne çok futbolu seven kızlarımız varmış forumda
hadi maç yapalım:D forvet oynarım zuha:D

bnm de futboLum iyidir süper forvet oyuncusuyum..futboL biLgim de var Fb hakkındaki herşeyi biLiom takımda ben de yer aLabiLir miyim??

---> kızlar gibi davranmayı 7. sınıfta öğrendim

İLqinç ALLah ALLah :D noRmaLde Kızlar Kızlarla Erkekler Kızların Oyununu Bozar Ama Seninki Tam Tersi :D

---> kızlar gibi davranmayı 7. sınıfta öğrendim

bnde bebekLerm fLn hiç oLmadı kamyonLarım Faln vardı ama senn kadar deildim..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri