---> kızlar gibi davranmayı 7. sınıfta öğrendim bende erkeklerle pek anlaşamam...:D
earthqeke Kayıtlı Üye 10 Haz 2009 #61 ---> kızlar gibi davranmayı 7. sınıfta öğrendim bende erkeklerle pek anlaşamam...
kanat$z_melek Bayan Üye 10 Haz 2009 #62 ---> kızlar gibi davranmayı 7. sınıfta öğrendim Bende senin gibi kızlarla takılmayı severim diğerleri ney öyle ya makyaj süs püs nefret ederim :s
---> kızlar gibi davranmayı 7. sınıfta öğrendim Bende senin gibi kızlarla takılmayı severim diğerleri ney öyle ya makyaj süs püs nefret ederim :s
SeydaK Bayan Üye 14 Haz 2009 #64 ---> kızlar gibi davranmayı 7. sınıfta öğrendim farklı olmak güseldir bea... en azından seni az çok bilen napıo ya bu diemess
---> kızlar gibi davranmayı 7. sınıfta öğrendim farklı olmak güseldir bea... en azından seni az çok bilen napıo ya bu diemess
tahribat_58 Kayıtlı Üye 25 Haz 2009 #65 ---> kızlar gibi davranmayı 7. sınıfta öğrendim manyakmıs silahlar filan xd
^shékér kıs^ Bayan Üye 25 Haz 2009 #66 ---> kızlar gibi davranmayı 7. sınıfta öğrendim vay be bende öleydim hep erkeklerle oynardım 5'e geçince akıllandım hahaha
---> kızlar gibi davranmayı 7. sınıfta öğrendim vay be bende öleydim hep erkeklerle oynardım 5'e geçince akıllandım hahaha
I Intelligent Kayıtlı Üye 29 Tem 2009 #67 ---> kızlar gibi davranmayı 7. sınıfta öğrendim :20: hııııııııı napabiliriz düşünüyorum ama