kızlar gibi davranmayı 7. sınıfta öğrendim

Geçen bizim mahaLLeden böyLe sarışın, çok tatLı biri geçti. Dedim yakışıkLıymış maşaLLa :p
Sonra arkadaşım dedi ki bu kız hönk:D Anam dedim. Ne Len buu :D
SaçLarı aynı erkekLer gibi dikmiş, giyinimi, yürüyüş tipi.. Yani anLatamıyorum, görmeniz Lazımm :D

♥ juLiét.;788117' Alıntı:
Geçen bizim mahaLLeden böyLe sarışın, çok tatLı biri geçti. Dedim yakışıkLıymış maşaLLa :p
Sonra arkadaşım dedi ki bu kız hönk:D Anam dedim. Ne Len buu :D
SaçLarı aynı erkekLer gibi dikmiş, giyinimi, yürüyüş tipi.. Yani anLatamıyorum, görmeniz Lazımm :D

Emocudur :D:D

euahhe bende küçükken futbol maçı yapardım mahallenin erkekleriyle :d şu an bile babamla tv karşısında ellerde bira cips falan futbol maçı izleriz :d futbola aşığım bir bayan olarak futbol programları izlerim :d annem kızsa da bu duruma babam sağolsun yetişir yardımıma :d ama küçükken annem beni futbol dışında tam bir hanımefendi gibi yetiştirdi :p

Senin durumunda olan bir çok kişi var :d erkek gibi kız :d

hıımm güsel bnm senin gibi bi kız arkım vardı.bi kere cafede ksın birine daldı
hahaha

nie yabtın nan diom uyus oldum dioo

euahhe bende küçükken futbol maçı yapardım mahallenin erkekleriyle :d şu an bile babamla tv karşısında ellerde bira cips falan futbol maçı izleriz :d futbola aşığım bir bayan olarak futbol programları izlerim :d annem kızsa da bu duruma babam sağolsun yetişir yardımıma :d ama küçükken annem beni futbol dışında tam bir hanımefendi gibi yetiştirdi :p

Senin durumunda olan bir çok kişi var :d erkek gibi kız :d

aynıyız desene tuttum seni

Bende Böyleyim.. Anne Tarafında Tek Kız Benim.. Nickimden Dolayı Erkek Sananlar Olur.. Cinsiyetide görmedim erkek seçiliymiş :D.. Küçükken Hiç Kız Arkadaşım Yoktu.. Hep Sizin Gibi Maç Yapardık Kuzenlerle, Arkadaşlarla vs.. Çok İyi Defanstım.. Evcilik Oynardı Kızlar Ben Baba Olurdum :D.. Şimdide Maç Falan İzlemek Hoşuma Gider.. Takımımada Çok Bağlıyım.. Koyu Beşiktaşlıyım.. Yanilince Bir Haftam Zehir Olur.. Yenince Hergün Bayram :).. Babam Bazen 'Erkekler Bile Senin Kadar Taraftar Değil' Der.. :) Pardon Ya Kendi Konummuş Gibi Oldu Özür Dilerim..

Seni Anlıyorum :) .. Bence Böyle Olmak Daha Zevkli :) ... Kızlarla Oturup Makyaj Yapmaktansa Dışarı Çıkar Mahalle Maçı Yaparım Daha İyi :) ...

Çenem Açıldı Ya.. :)

Son düzenleme:
eger bi kiz olarak dünyaya gelmi$sen öyle davranacaksin erkek kiligina giripte erkek gibi davranmicaksin sonucta Allah seni KIZ olarak yaratmi$ aynisi erkekler icinde gecerlidir...ben demiyorum hz.peygamber efendimiz (s.a.v) diyor ;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri