Her şeye ve herkese yabancılaşmışken;
sadece seni vatan bilip yaşamak istiyorum...
Seni çok seviyorum
Dostum Galatasaray Dışında Bütün Zevklerimiz Aynı Neredeyse Müzikte Biraz Farklı Ama Olsun Ayrıca Bende Senin Gibi Bi Film'i Peş Peşe 2 Veya 3 Defa İzlediğimi Bilirim Kişisel Sayfamı Açarken Kopyala Yapıştır Yaparım Burdan Artık
Eveet .Df nin guzel gozde ciftlerinden enistemiz) tanidigima memnun oldum iyicene gercekten Selinle cok yakistiriyorum.Bence ayrilmaz ikili Allahim nazarlardan korusun sizi..Dolu dolu bir insansin.İlerde cok iyi yerlere gelecegine inaniyorum.Denizlili bir hocam vardi cok severdim.iyi yerlere gelip sevdiklerinle mutlu olursun ins.Burada efendililiginle taniniyorsun.Bir kere sana istemedende birsey demistim bir tatsizlik olmustu ona ragmen kin beslemeyen birisisin bu yönünü sevdim.
Vay vay canım sevgilim benim yaa :eda:''Gelsen de bi sarılsan, üstüm başım aşk koksa...
Vay vay canım sevgilim benim yaa :eda:
Bizim için, aşkımız için :RYazılan söylenilen bütün aşk cümlelerim senin içiiiin canım benim :love3:
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.