Kırmızının Hükmü ~ Silencio ®

---> Özgür Ç.

Kalbimin fatihi, geleceğimin mimarı seni çok seviyorum. Çok hoş bi sürpriz oldu yüreğine, düşüncelerine sağlık. Aşkım benim 1. tanışma yıldönümümüz tekrar kutlu olsun. Benim gibi bi odunu seviyorsun onu da belirteyim çünkü ben hiç bişey yapmadım :(

Sadece sana kendi ellerimle yaptığım bi avatar hediyem var o kadar umarım beğenirsin :) :R

358phk5.jpg

Karşılık beklemedim ki ömrümmm :R
Beğenmene sevindim, ki ben de beğenirim eminim. Ve çok beğendim :R
Senden gelen her şeyi beğenirim biliyorsun :cy(19):

---> ozgur20

Sen bana şarkı söyle,
Ben sana şiir okuyayım.
Birlikte uyur gideriz buralardan.

---> ozgur20

4 Sene üst üste şampiyon olduk,
Avrupa'nın kralı olduk !

Gerçekleri tarih yazar,
Tarihi de GALATASARAY !

2m31dme.jpg

Galatasaray gol atınca ben xD

---> ozgur20

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] Bir tanem benim bunda da aynı olmalıymış demek ki kaderimizde bu da varmış.
Olsun. Sen yanımda olunca senden güç buluyorum. Senin varlığınla yaşama isteğim artıyor. Biz seninle bir bütünüz. Her şey anca beraber kanca beraber. Yılmayacağız. Savaşacağız. Başaracağız.Seni seviyorum Ömrüm. Hayatımın anlamısın.
Sabret. İyi olacağız. :R

---> ozgur20

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] Bir tanem benim bunda da aynı olmalıymış demek ki kaderimizde bu da varmış.
Olsun. Sen yanımda olunca senden güç buluyorum. Senin varlığınla yaşama isteğim artıyor. Biz seninle bir bütünüz. Her şey anca beraber kanca beraber. Yılmayacağız. Savaşacağız. Başaracağız.Seni seviyorum Ömrüm. Hayatımın anlamısın.
Sabret. İyi olacağız. :R

Önce sen iyileş sonra ben iyileşeyim :R

---> ozgur20

17 Mayıs Türk Futbolunun Avrupayı Feth Ettiği Tarihtir.
İnananların Ve Tek Bir İhtimali Olanların Hikayesidir !

Zaferin 14. Yılı Kutlu Olsun !

Sizin Hayallerinizin Bittiği Yerde Bizim Gerçeklerimiz Başlar !

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri