---> Kin Tutar mısınız? evet sonuna kadar biri bana zarar verdiyse cezasını çekecek
B baASKent Kayıtlı Üye 19 Ağu 2014 #41 ---> Kin Tutar mısınız? evet sonuna kadar biri bana zarar verdiyse cezasını çekecek
' Beşiktaşk Bayan Üye 19 Ağu 2014 #42 ---> Kin Tutar mısınız? sanırım gizliden tutuyorum yada yapılan haksızlığı hiç unutmuyorum , yapan kişiyi gördükçe hatırlayıp soğuk oluyorum
---> Kin Tutar mısınız? sanırım gizliden tutuyorum yada yapılan haksızlığı hiç unutmuyorum , yapan kişiyi gördükçe hatırlayıp soğuk oluyorum
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 1 Nis 2016 #43 ---> Kin Tutar mısınız? haksızlığı unutmam ama kinde tutamam
Efsunkar Bayan Üye 20 May 2016 #45 ---> Kin Tutar mısınız? Art niyetini defalarca gördüğüm birine tutarım.Akrep burcuyum.Kin duyduğum şahsı bir daha asla gözüm görmez,affedemem.
---> Kin Tutar mısınız? Art niyetini defalarca gördüğüm birine tutarım.Akrep burcuyum.Kin duyduğum şahsı bir daha asla gözüm görmez,affedemem.
Painfully Bayan Üye 29 Haz 2016 #46 ---> Kin Tutar mısınız? Yapılan haksızlığı unutamam fakat kinci değilim.
avan35 Sevmek Kim, Sen Kimsin, Kayıtlı Üye 11 Tem 2016 #48 ---> Kin Tutar mısınız? Yapılan haksızlığı unutamam fakat kinci değilim
Never Give Up Cool Üye Kayıtlı Üye 9 Haz 2017 #54 Kinci bir yapım yoktur. Kin tutmayı sevmem. Kimse ile düşman olmayı sevmem. Sadece bana zararı olan insanlar ile arama mesafe koyarım.
Kinci bir yapım yoktur. Kin tutmayı sevmem. Kimse ile düşman olmayı sevmem. Sadece bana zararı olan insanlar ile arama mesafe koyarım.