---> Kin Tutar mısınız? Hayır .
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 23 Ocak 2012 #25 ---> Kin Tutar mısınız? kin tamam ama yapılan ve söyleneni unutmam
Nagehan4543 Bayan Üye 24 Ocak 2012 #26 ---> Kin Tutar mısınız? Yapılan haksızlığı tabikide unutmam ama kin tutmayı hiç beceremiorum...
Azra Hane Bayan Üye 29 Tem 2014 #32 ---> Kin Tutar mısınız? Yapılan haksızlıgı unutmam fakat kin tutmam
Kralicee Bayan Üye 31 Tem 2014 #33 ---> Kin Tutar mısınız? O insanın tavrına bağlı beni yumuşatırsa pek kin tutamam umursamazsa umrumda da olmaz
---> Kin Tutar mısınız? O insanın tavrına bağlı beni yumuşatırsa pek kin tutamam umursamazsa umrumda da olmaz
L LaXoR Kayıtlı Üye 2 Ağu 2014 #35 ---> Kin Tutar mısınız? Ben olsam kin tutarım, kin tuttukcada daha çok sinirlenirim :/
Lilith Daughter of the Void Admin 13 Ağu 2014 #37 ---> Kin Tutar mısınız? Şiddetli bir düşmanlığım olacağını sanmıyorum ama yapılan hatalar anında kalbime yerleşir. Kindar olabilirim, kim bilir.
---> Kin Tutar mısınız? Şiddetli bir düşmanlığım olacağını sanmıyorum ama yapılan hatalar anında kalbime yerleşir. Kindar olabilirim, kim bilir.
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 13 Ağu 2014 #38 ---> Kin Tutar mısınız? Aşiri bi şekilde hemde
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 13 Ağu 2014 #40 ---> Kin Tutar mısınız? Kinci değilim hatta peygamber sabri mi var derler snaa